Sterkado

Ellie

In alle opzichten prima en fijn

Gerda Gun van der

Makkelijk te bestellen Snel bezorgd

Had iets meer verwacht van de 3 parfums in giftbox die ik besteld had ….. geurtjes zelf kiezen had beter geweest

Cherille Bronckers

Niks byzonders. Het geleverde klopt ook niet met de beschrijving. Jammer

Beste Cherille,
Wat jammer dat het is je is tegengevallen STERKADO is een totaalconcept. Naast de aangeboden cadeaus ontvang je een mooie giftbox met toegang tot een gepersonaliseerde webshop....
Beste Cherille,
Wat vervelend dat je bestelde cadeau niet overeenkomt met de beschrijving. Wij kijken graag met je mee voor een passende oplossing. Zou je ons je bestelnummer kunnen mailen naar klantenservice@sterkado.nl
Wij horen het graag van je.

JK

Uitgekozen artikel (met bijbetaling) slecht van kwaliteit. Op verzonden mail met klacht geen enkele reactie mogen ontvangen.

Beste Jolanda,
Wat vervelend dat je cadeau niet naar wens is geleverd.
Beste Jolanda,
Wat vervelend dat je cadeau niet naar wens is geleverd.
Eerder deze week hebben wij je e-mail ontvangen en beantwoord met een passende oplossing. Zou je je e-mail goed willen controleren, zodat wij je kunnen helpen met deze oplossing? Wij hebben gemaild vanuit klantenservice@sterkado.nl
Wij horen het graag van je.

Luna Vonk

Veelzijdige keuze en lekker vlot geleverd.

Reinoud

Van de twee gekozen kado's is maar één kado aangekomen. Het andere kado (een boek) is na ruim een week nog niet geleverd. Na hierover een bericht gestuurd te hebben aan Sterkado krijg ik te horen... Van de twee gekozen kado's is maar één kado aangekomen. Het andere kado (een boek) is na ruim een week nog niet geleverd. Na hierover een bericht gestuurd te hebben aan Sterkado krijg ik te horen dat er contact is opgenomen met de leverancier en dat die op zijn beurt weer contact heeft opgenomen met de vervoerder. Na weer een week geen verdere reactie en opnieuw een vraag van mij krijg ik te horen dat het boek in herdruk is en pas wordt verzonden als het weer voorradig is. Jammer dat je hier zelf achteraan moet gaan; een berichtje vanuit Sterkado dat je iets langer moet wachten op je kado lijkt me passend.

Beste Reinoud,
Wij vinden het oprecht vervelend dat deze situatie zich heeft voorgedaan. Dit is uiteraard niet onze bedoeling.
Graag houden wij je bestelling in de gaten. Zodra de herdruk...
Beste Reinoud,
Graag houden wij je bestelling in de gaten. Zodra de herdruk binnen is bij ons boekhuis nemen wij contact met je op. Mocht je dit boek toch willen annuleren dan horen wij dat graag per e-mail (info@sterkado.nl) Wij zetten dan je punten terug op je kaart.
Hopende je op deze manier toch tegemoet te kunnen komen.

Arwi Tuit

(Bewerkt)

Sterkado is qua service een prima onderneming, helaas zijn sommige producten van wat mindere kwaliteit. Sterkado lost eventuele correct en snel op.

Anne

Heel veel keus en snelle levering

Els

Ruime keuze en ook cadeaus van betere merken. Dag na bestelling al bezorgd.

Pieter

We zijn heel lang bezig geweest iets uit te zoeken wat een beetje kwaliteit heeft, het meeste komt op ons over als Chinese prullaria. Het zou mooi zijn als je ook een cadeau kan uitkiezen bij een... We zijn heel lang bezig geweest iets uit te zoeken wat een beetje kwaliteit heeft, het meeste komt op ons over als Chinese prullaria. Het zou mooi zijn als je ook een cadeau kan uitkiezen bij een lokale ondernemer zoals een slager, kaasmaker of biologische winkel. Nu profiteren voornamelijk enkele grote bedrijven en/of leveranciers van slechte (dus goedkope) kwaliteit. Dus als je een beetje milieubewuste keuze wil maken dan gaat dat op dit moment lastig hier.

Beste Pieter,
Beste Pieter,
Wat de prijzen van de cadeaus betreft, wij hanteren marktconforme prijzen wat betekent dat sommige producten goedkoper en andere producten iets duurder zijn. Gezien ons totaalconcept meer is dan alleen 1 cadeau kunnen wij ook niet concurreren op prijs. Het kan hierdoor voorkomen dat als je de prijs van een product vergelijkt met bijvoorbeeld een aanbieding bij een grote webwinkel, daar iets verschil in zit.
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit. Jammer dat dit voor jou niet gelukt is. We gaan dit zeker meenemen.