Sterkado

Yvonne Meijer

Snelle en vriendelijke service

Herma Klomp

Een Sterkado is het ideale cadeau om te geven aan je personeel en/of vrijwilligers. Er zit voor iedereen wel wat bij tussen de cadeaus.

Fiona

Keurig allemaal. En kwalitatief ook prima. Mensen die anders aangeven, zijn nooit te vreden. Ik vind sterkado qua prima en keurig geregeld.

M. Fleuren

Weinig voor veel geld.

Reactie Sterkado:

Beste heer, mevrouw,
Wat jammer dat het is je is tegengevallen STERKADO is een totaalconcept. Naast de aangeboden cadeaus ontvang je een mooie giftbox met toegang tot een gepersonaliseerde webshop.
Wat de prijzen van de cadeaus betreft, wij hanteren marktconforme prijzen wat betekent dat sommige producten goedkoper en andere producten iets duurder zijn. Gezien ons totaalconcept meer is dan alleen 1 cadeau kunnen wij ook niet concurreren op prijs. Het kan hierdoor voorkomen dat als je de prijs van een product vergelijkt met bijvoorbeeld een aanbieding bij een grote webwinkel, daar iets verschil in zit.
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit. Jammer dat dit voor jou niet gelukt is. Zou je een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer naar klantenservice@sterkado.nl. Dan kunnen wij kijken voor een passende oplossing.
Wij horen het graag van je.
STERKADO

Eigen Nummer

Keurig geregeld. Graag meer keuze in gereedschappen ed

Reactie Sterkado:

Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor je bericht.
Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor je bericht.
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit. Jammer dat dit voor jou niet gelukt is. We zullen dit zeker doorgeven aan de afdeling inkoop.
Fijn dat de levering wel naar wens is verlopen. Wij hopen dat je alsnog kan genieten van het bestelde product.
STERKADO

Theo Beumer

Nadat de eerste levering was ontvangen een krijtklok, die defect was hebben ze netjes gehandeld en de mogelijkheid gegeven om wat nieuws uit te zoeken. Dit zijn herbruikbare wattenschijfjes geweest.... Nadat de eerste levering was ontvangen een krijtklok, die defect was hebben ze netjes gehandeld en de mogelijkheid gegeven om wat nieuws uit te zoeken. Dit zijn herbruikbare wattenschijfjes geweest. Deze voldoen prima

Paula

Zeer goed en snelle levering

KL Esvelt

Snel ontvangen de bestelling

Anneke Geleijn

De bloemen kwamen een week later