Grote verscheidenheid aan cadeaus. Heel redelijke kwaliteit. Leuker dan een ‘kerstpakket’ met allerlei etenswaar dat je normaal gesproken gewoon bij de benzinepomp langs de rijksweg koopt…!
Ilona
Het is een super bedrijf. Ze leveren snel en hebben een geweldige service. Mijn cadeau was helaas kapot en na een telefoontje en een mailtje, kreeg ik een nieuw product opgestuurd. Super blij!
Anja Janssen
Slecht allereerst de deelnemende winkels hadden de helft van het assortiment niet Dan het max tot 50 euro per kado
Rashi
Product is not working and exchange with Sterkado holds return cost which is not satisfactory
Ilia
Slechte kwaliteit
Marjo appeldoorn
Snel geleverd en precies wat ik er van verwachte
Janny Buunk
Kerst cadeau 🎁 van m’n werk Heb leuk en goed cadeau uitgezocht En was super snel binnen. Goede service en houden je op de hoogte waar je pakketje verblijft en hoelaat je hem kan...Kerst cadeau 🎁 van m’n werk Heb leuk en goed cadeau uitgezocht En was super snel binnen. Goede service en houden je op de hoogte waar je pakketje verblijft en hoelaat je hem kan verwachten. Top service 👍
Thessa
De kadotje is goed aan gekomen bijmij thuis
Claudette
Hartstikke leuk, veel keuzes, ben er blij mee!
A
Kerstkado van mijn werkgever. Keuze uit leuke geschenken. Goed geregeld, snel geleverd.