Sterkado

Martin Lormans

Hele goede service

Anneke Poetsma-Huijgen

Mooie cadeaus snel geleverd, maar tot 2keer toe iets teruggestuurd omdat de beschrijving niet te lezen was en het apparaat niet naar behoren functioneerde. 2 x terug gestuurd. Dan krijg je wel de... Mooie cadeaus snel geleverd, maar tot 2keer toe iets teruggestuurd omdat de beschrijving niet te lezen was en het apparaat niet naar behoren functioneerde. 2 x terug gestuurd. Dan krijg je wel de punten weer terug om iets anders uit te zoeken maar het kostte mij wel 2 x €. 7.50. Dus ik ben nu € 15,00 kwijt. Maar ik ga weer iets uitzoeken wat mij in feite 15 euro kost.

Beste Anneke,
Wat vervelend dat je tot twee keer toe een product hebt moeten retourneren met kosten.
Beste Anneke,
Graag kijken wij met je mee. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer naar klantenservice@sterkado.nl
Wij horen graag van je!

Dirk Verheyden

Laptopstand van slechte kwaliteit. Ik heb een vrij normale laptop en die staat niet stevig op de laptopstand. De levering duurde ook te lang.

Beste heer, mevrouw,
Wij vinden het oprecht vervelend dat je niet tevreden bent met het bestelde cadeau. Dit is niet onze bedoeling.
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een e-mail kunnen...
Beste heer, mevrouw,
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@sterkado.nl met je bestelnummer? Zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken.
Alvast bedankt voor je reactie.

annelies niessen

Veel keus en snel geleverd.
Tip, cadeaus m.b.t. natuur in jullie aanbod opnemen, bijvoorbeeld een eekhoornhuisje of bloemzaden voor vlinders etc.

E. de Blok

Duidelijk overzicht kado's. Snelle levering.

Maria

Er is heel veel keus. Jammer dat je niet kunt bijbetalen want ik kwam steeds net niet uit als ik twee verschillende items koos. Vraag me af of de waarde van de cadeaus overeenkomt met de waarde van... Er is heel veel keus. Jammer dat je niet kunt bijbetalen want ik kwam steeds net niet uit als ik twee verschillende items koos. Vraag me af of de waarde van de cadeaus overeenkomt met de waarde van de cadeau kaart. De website ziet er basic maar netjes uit. Het zou prettig zijn als je na het bekijken van een item weer terug komt op de plek waar je was in het bekijken van items nu begin je steeds opnieuw. En het zou leuk zijn als Sterkado wat meer aandacht zou besteden aan de presentatie dat het uitpakken ook echt een cadeautje is. Ik heb nu voor het tweede jaar op rij een STERKADO gekregen. Natuurlijk is het leuk iets te krijgen maar hoop toch volgend jaar op iets anders.

BEste Maria,
Bedankt voor de genomen tijd en moeite om ons te verzien van deze uitgebreide feedback.
BEste Maria,
Ook zonder saldo kan je inloggen op de webshop, echter.. omdat je puntensaldo dan op nul staat wens je aan te vinken ook cadeaus met bijbetaling te willen zien, dan zie je weer het volledige assortiment. De werkgever heeft er voor gekozen om te werken op basis van een puntensysteem. We proberen een zo'n breed mogelijk assortiment samen te stellen, voor ieder wat wils. Zo zijn er A-merken in de hogere prijscategorieën maar ook goedkopere items voor de mensen die liever meer kleine cadeautjes wensen. We krijgen vaak feedback dat er altijd wel wat tussenzit voor iedereen. En anders is er altijd nog uit te wijken naar cadeaukaarten.
Bedankt voor het delen van deze feedback. Dit zullen wij meenemen in ons overleg voor dit komende jaar.

Ina van de Vliet

Jammer dat je niet kan ruilen als het tegenvalt. En als je 250 punten over hebt, dan kan je daar niets mee.

Beste Ina,
Beste Ina,
Wat vervelend dat het bestelde product niet aan je verwachtingen voldoet. Graag ontvangen wij jouw klacht en bestelnummer via klantenservice@sterkado.nl zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Uiteraard is het altijd mogelijk om de resterende punten te doneren aan een goed doel.

Pascal

Heb mijn pakket nooit gekregen

Beste Pascal,
Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet geleverd is.
Beste Pascal,
Graag ontvangen wij je ordernummer via klantenservice@sterkado.nl. Zodat we mee kunnen kijken naar een passende oplossing.