Sterkado

Jan Klijn

Prima site. Keuze uit verschillende artikelen. Jammer dat de BOL.COM kaart er niet bij de keuze zat. Maar goed onze keuze was een melkopschuimer. Altijd al willen aanschaffen maar nooit van gekomen... Prima site. Keuze uit verschillende artikelen. Jammer dat de BOL.COM kaart er niet bij de keuze zat. Maar goed onze keuze was een melkopschuimer. Altijd al willen aanschaffen maar nooit van gekomen en nu besteld via Sterkado. Snel geleverd en een mooi apparaatje.

Looymans

Snel en goed product

Leon

Ik had wat problemen met het inloggen om mijn cadeaubon te verzilveren. Dit werd echter binnen een mum van tijd opgelost door de klantenservice. Helemaal tevreden!

N van de Ven

Snelle levering, maar kwaliteit producten minder.

Beste heer, mevrouw,
Wij vinden het oprecht vervelend dat je niet tevreden bent met het bestelde cadeau. Dit is niet onze bedoeling.
Beste heer, mevrouw,
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@sterkado.nl met je bestelnummer? Zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Rik

Makkelijke overzichtelijke site, leuke cadeau's, en snel thuis ondanks de feestdagen

Bert

Makkelijke site om te kiezen

rebecca

Superveel keus en snelle levering, echt een aanrader!

Kenrich

De smart wacht wat ik had besteld is niet wat ik van had verwacht bine par uurtje is die leeg en met opladen doe die ook niet goed opladen

Joopie

Ik bestelde een Smartwatch, maar kreeg een defect 2e hands product geleverd met krassen en vlekken dat ook nog incompleet bleek te zijn.