Sterkado

Esther van Nierop

Leuk cadeau en snelle service

Wilma

Snelle levering en mooi aanbod

Martje

De cadeaus vielen tegen. De kandelaars waren flink beschadigd. Toen ik dit aangaf kreeg ik een nieuwe set. Deze waren nog erger beschadigd. Ik kreeg toen mijn punten terug om een nieuw cadeau te... De cadeaus vielen tegen. De kandelaars waren flink beschadigd. Toen ik dit aangaf kreeg ik een nieuwe set. Deze waren nog erger beschadigd. Ik kreeg toen mijn punten terug om een nieuw cadeau te kiezen. Kortom: service goed, cadeaus matig.

Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor je bericht. Fijn dat de service goed is geweest.
Wat vervelend dat beide producten erg beschadigd waren.
We hopen dat je met je teruggestorten...
Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor je bericht. Fijn dat de service goed is geweest.
Wat vervelend dat beide producten erg beschadigd waren.
We hopen dat je met je teruggestorten punten toch een ander mooi cadeau hebt kunnen kiezen.

Daphne

Mooie cadeaus, snel geleverd!

Gerrit Welgraven

Supersnelle levering van ear in dopjes, echter 1 oortje stuk, ik heb een mailtje gestuurd en in een mum van tijd de mededeling dat er nieuwe onderweg zijn, super, nu hopen dat deze wel in orde zijn,... Supersnelle levering van ear in dopjes, echter 1 oortje stuk, ik heb een mailtje gestuurd en in een mum van tijd de mededeling dat er nieuwe onderweg zijn, super, nu hopen dat deze wel in orde zijn, bedankt

Emely

Ruime keuze, snelle levering, duidelijke website. Uitnodigingsmail zag er een beetje uit als Spam

yvonne kruitbosch

Ruime keuze aan cadeaus en ervaringen

jeanette roijé

Ruime keuze. niet zeker of ik het juiste artikel heb gehad. Levering duurde door de kerstdagen wat langer, geen probleem.

Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor je bericht. Wat fijn om te lezen dat er ruime keuze is. Graag verneem ik of je inmiddels je bestelling hebt ontvangen. We horen dit graag via de mail naar klantenservice@sterkado.nl. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken we graag mee naar een passende oplossing.

Scarlet

Aloe vera plant vesteld. Snel geleverd, helaas de aloe vera had een paar bladeren gebroken.

Beste heer, mevrouw,
Daarnaast vinden wij het oprecht vervelend dat je niet tevreden bent met het bestelde cadeau. Dit is niet onze bedoeling.
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een...
Beste heer, mevrouw,
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@sterkado.nl met je bestelnummer? Zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken.
Alvast bedankt voor je reactie.

Ridouan

Plant met pot besteld en tot mijn verbazing werd hij geleverd zonder pot. 1,5 half week later nog steeds niets ontvangen of gehoord.

Aan de reviews te zien dat er vaak andere...

Aan de reviews te zien dat er vaak andere verwachtingen zijn. Vaak veel kleiner of niet compleet, jammer.

Beste heer, mevrouw,
Daarnaast vinden wij het oprecht vervelend dat het product zonder pot is geleverd. Dit is niet onze bedoeling.
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een e-mail kunnen...
Beste heer, mevrouw,
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@sterkado.nl met je bestelnummer? Zodat wij de pot als nog na kunnen zenden.
Alvast bedankt voor je reactie.