Sterkado

Lia

Leuke cadeaus en ruime keuze

J. Boom

Vlotte en goede service overeenkomstig m beschrijving product

Tirsa

Na een beschadigde levering en contact met Sterkado, heb ik een geheel nieuw product gekregen.

f.keimpema

Prima voor elkaar

Nicole

Sterkado heeft goed en snel geleverd echter ruiken de geurkaarsjes helemaal niet! erg jammer

Beste Nicole,
Wat fijn dat je je bestelling snel geleverd hebt gekregen.
Beste Nicole,
Wat fijn dat je je bestelling snel geleverd hebt gekregen.
Graag kijken wij met je mee voor een passende oplossing. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer? Dit kan naar klantenservice@sterkado.nl
Wij horen graag van je.

Ger Mug

Sterkado maakt helaas gebruik van een bezorgdienst die niet aan de deur bezorgt, maar bij een afhaalpunt aflevert :-(

Beste Ger,
Wat vervelend dat je je pakket niet thuisbezorgd hebt gekregen. Dit is uiteraard niet de bedoeling als je hiervoor wel de keuze hebt gemaakt.
Graag kijken wij met je mee waar het...
Beste Ger,
Graag kijken wij met je mee waar het hierin mis is gegaan. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer? Dit kan naar klantenservice@sterkado.nl
Wij horen graag van je.

Mike

Snelle levering, mooi product.

Roelof Barelds

Ik vind het heel vreemd dat op de verpakking van 1 van de uitgekozen artikelen bij aflevering de vermelding staat "gefeliciteerd met je postcode loterij prijs"

Beste Roelof,
Wij begrijpen dat je dit heel vreemd vind. Daarom kijken wij graag met je mee.
Beste Roelof,
Wij begrijpen dat je dit heel vreemd vind. Daarom kijken wij graag met je mee.
Zou je ons een e-mail willen sturen met je bestelnummer en een foto van het product waar bovenstaande op vermeld is? Dit kan je sturen naar klantenservice@sterkado.nl
Wij horen het graag van je.

Esther

Werkt super, leuke kado’s! Er is ook gedacht aan duurzame kado’s! Een aanrader!

diana

Prima keuze snelle levering top