Sterkado

W bannink

De levering was goed

Monika

Volop keus, makkelijk te bestellen en een zeer snelle levering, Top!!!!

Lies

Ruime keuze en snelle levering

José Voets

Overzichtelijk,makkelijk te bestellen,snelle levering!

Wilhelmien

Supersnelle levering van mijn prachtige cadeau.

Teun Hoogerwerf

Prima ! Duidelijk uit te zoeken en snel geleverd !

Erwin

Omschrijving klopt, kwaliteit is goed, snel geleverd.

Johan

Geen waar voor je geld

Reactie Sterkado:

Beste Johan,
Wat jammer dat het is je is tegengevallen, STERKADO is een totaalconcept. Naast de aangeboden cadeaus ontvang je een mooie giftbox met toegang tot een gepersonaliseerde webshop....
Beste Johan,
Wat de prijzen van de cadeaus betreft, wij hanteren marktconforme prijzen wat betekent dat sommige producten goedkoper en andere producten iets duurder zijn. Gezien ons totaalconcept meer is dan alleen 1 cadeau kunnen wij ook niet concurreren op prijs. Het kan hierdoor voorkomen dat als je de prijs van een product vergelijkt met bijvoorbeeld een aanbieding bij een grote webwinkel, daar iets verschil in zit.
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit. Jammer dat dit voor jou niet gelukt is.
Wij hopen dat je alsnog kan genieten van het bestelde product.
STERKADO

Jacqueline

Leuk groot assortiment kado’s..
Ben blij met de snoeischaar, maar de mooie pareloorbellen heb ik helaas niet gekregen.

Reactie Sterkado:

Beste Jacqueline,
Wat fijn dat je blij bent met je bestelde snoeischaar. Wat betreft de parel oorbellen kijken wij graag met je mee.
Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer?...
Beste Jacqueline,
Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer? Dit kan naar klantenservice@sterkado.nl
Wij horen het graag van je.
STERKADO

C.H. de Jongh

Er zitten wel een paar leuke cadeaus in maar vindt het jammer dat er niet een traditionele kerstpakket bij zat. Dat had ik leuker gevonden