Sterkado

Tjarda

Snelle service en mooie cadeaus

Susan

Zeer trage bezorging.
Helaas veel b-merken

Beste Susan,
Vervelend dat de levering vertraagd was, onze excuses hiervoor. Het bestelde geschenk ligt inmiddels voor je klaar bij het DHL pakketpunt. Veel plezier met jouw cadeau!
Met...
Beste Susan,

Camilla Timmermans

Snel geleverd, ruime keuze ben blij met mijn cadeautjes

Wojciechowska Barbara

Hello. Unfortunately, the gift I ordered arrived damaged. After submitting the complaint, I was supposed to receive a new one, but it has not yet arrived

Dear Barbara,
We are sorry that you have not received the new product yet. Could you please send an email about this to klantenservice@sterkado.nl? Then we will solve this for you.
Kind...
Dear Barbara,
Kind regards,

Ruud

Geleverd product was niet volgens de beschrijving

Beste Ruud,
Beste Ruud,
Zou je misschien via klantenservice@sterkado.nl door kunnen geven om welk product dit gaat? Dan kunnen we de beschrijving van dit product wellicht aanpassen om dit in het vervolg te voorkomen.

Mina

Product was veel kleiner dan dat ik mij had voorgesteld.

Beste Mina,
Beste Mina,

Helma Janssen

Snelle levering en product zoals omschreven

Ingeborg

Veel keus, leuke cadeau's en snelle levering

Daisy

Prima, maar onderdelen miste

Beste Daisy,
Beste Daisy,
Kun je aan ons doorgeven wat je bestelnummer is en welke onderdelen er misten? Graag ontvangen we deze informatie per mail via klantenservice@sterkado.nl zodat we je een passende oplossing kunnen bieden.

Guus

Het juiste cadeau op het juiste adres bezorgd. Wat wil je nog meer?