Sterkado

Hans

Fijne site. Prima product en snel geleverd.

Cindy

Goede snelle levering

Jolanda

Een kado wat leidde tot keuzestress zoveel mooie dingen om uit te kiezen. Van klein tot groot je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. En ga je iets over je sterren heen dan is er een... Een kado wat leidde tot keuzestress zoveel mooie dingen om uit te kiezen. Van klein tot groot je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. En ga je iets over je sterren heen dan is er een mogelijkheid dat je iets bijbetaald. Een topkado van Sterkado. Het bestellen ging super makkelijk en de levering was de volgende dag al! Echt super!

Oostvogel

Precies zoals verwacht en snel in huis.

Geertje

Snel en goed geregeld

Michel Munsters

Ruime sortering, snelle levering.

Patricia van Poppel

Leuke kado’s en veel keuze! =)

nel

Twee cadeaus besteld. Het kleinste werd vlot geleverd. De tweede was er na een week nog niet. Contact gehad met de klantenservice en na nog een paar dagen wachten nog een keer. Men wilde eerst een... Twee cadeaus besteld. Het kleinste werd vlot geleverd. De tweede was er na een week nog niet. Contact gehad met de klantenservice en na nog een paar dagen wachten nog een keer. Men wilde eerst een onderzoek in gaan stellen bij DHL. Maar na heel lang aandringen van mij, omdat ik zaken doe met hun en niet met DHL is het pakket opnieuw verzonden. Dit werd vlot bezorgd en ik ben er blij mee. Maar ik weet zeker dat ik nog had zitten wachten als ik niet aangedrongen had.

Reactie Sterkado:

Beste Nel,
Hartelijk dank voor je bericht.
Beste Nel,
Hartelijk dank voor je bericht.
Wat vervelend dat de bestelling niet meteen in goede orde bij je is aangekomen. Gezien de hoeveelheid cadeaus die wij versturen maken wij gebruik van externe vervoerders. Helaas komt het wel eens voor dat een zending vastloopt of tijdelijk vermist raakt. Soms is het dan nodig om een onderzoek in te stellen. Dit wordt door onze postvervoerder uitgevoerd en kan inderdaad een aantal dagen duren. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
Hopelijk is het cadeau alsnog in goede orde ontvangen.
STERKADO