Sterkado

Roeli

De prijzen van de cadeautjes zijn erg hoog in vergelijking met de prijzen in de winkel. Geen waar voor je bon, helaas.
De levering door dhl was waardeloos. Sterkado heeft mijn bestelling na...
De levering door dhl was waardeloos. Sterkado heeft mijn bestelling na terugzending door dhl nogmaals verzonden.

Beste heer, mevrouw,
Bedankt voor je reactie.
Beste heer, mevrouw,
Bedankt voor je reactie.
Graag benadrukken wij dat jouw werkgever heeft gekozen voor een Keuze Kado concept, dat uit meer bestaat dan alleen een cadeau. Zo zijn een gepersonaliseerde verpakking en webshop standaard inbegrepen en wordt elke bestelling kosteloos thuisbezorgd bij elke medewerker. Je zult daarom begrijpen dat wij niet op prijs concurreren met reguliere aanbieders.
Wij hopen je hiermee een en ander te hebben verduidelijkt en wensen je veel plezier met je geschenk!

Jan Roos

Goede keuze uit leuke artikelen

B. Muller

Mooi systeem, ruime keuze, snelle levering, Alleen jammer dat het product van een zeer bekend merk niet gebruiksvriendelijk blijkt te zijn en erg tegen valt, maar dat reken ik Sterkado niet aan.

kevin

Veel keuze met een snelle levering! Ik ben TE-vreden

Christiaan

Snelle reactie op vragen

Janneke

Wat een leuke manier om een verjaardagskado vanuit mijn werkgever te ontvangen. Helaas had mijn 1ste keuze wat kwaliteitsproblemen. Maar dit is perfect opgelost door Sterkado.nl. Nu ik mijn 2e keuze... Wat een leuke manier om een verjaardagskado vanuit mijn werkgever te ontvangen. Helaas had mijn 1ste keuze wat kwaliteitsproblemen. Maar dit is perfect opgelost door Sterkado.nl. Nu ik mijn 2e keuze heb ontvangen ben ik er eigenlijk nog blijer mee. Leuke kado's, leuk aanbod en snel geleverd met goede service. Thnx Janneke

Joop

Weinig keus

Beste Joop,
Beste Joop,
Vervelend om te horen dat je ondanks de aanwezigheid van ruim 1000 geschenken in allerlei categorieën (onder meer cadeaus, cadeaukaarten en tijdschriften) en van bekende merken niet enthousiast bent over het assortiment.
Kun je ons laten weten welke producten je had gehoopt te zien? We kunnen jouw input dan meenemen bij de samenstelling van ons nieuwe assortiment. Je kunt ons mailen op klantenservice@sterkado.nl
Alvast bedankt voor je reactie.

A.

Groot en gevarieerd aanbod, snelle levering

Joke

Ongelofelijk dat een cadeau kaart na 9 mnd verlopen kan zijn
Wettelijk is dit verboden als er geen officiële einddata op de kaart staat
Na bellen toch wat kunnen bestellen maar dit kan...
Ongelofelijk dat een cadeau kaart na 9 mnd verlopen kan zijn
Wettelijk is dit verboden als er geen officiële einddata op de kaart staat
Na bellen toch wat kunnen bestellen maar dit kan echt niet !!

Beste Joke,
Vervelend om te lezen dat je cadeaukaart na een korte tijd al is verlopen. Het staat de werkgever vrij om zelf de vervaldatum in te stellen, deze hanteren wij.
Mochten...
Beste Joke,
Mochten cadeaukaarten niet tijdig verzilverd zijn en de werkgever aan ons heeft aangegeven dat deze cadeaukaarten moeten worden gecrediteerd, kunnen de kaarten niet meer verlengd worden. Hiervoor kunnen de werknemers contact opnemen met hun werkgever.
Fijn dat je cadeaukaart nog wel verlengd kon worden, zodat je een leuk cadeau uit hebt kunnen kiezen.
Wij wensen je toch alvast veel plezier met je bestelling.

Vishaal

Snelle mailcontact