Erg blij met de verscheidenheid aan cadeaus. Daarnaast ben ik ook blij met de snelle levering.
Vera van Rosmalen
Bestelling was snel binnen ondanks de feestdagen
rob
Super snel en makkelijk
Joyce
Mooi cadeau uitgezocht, werd na 2 dagen geleverd, top!
Mieke Dwarkasing
Super bedankt voor de reactie, ik had alleen de vraag gesteld i.v.m. mijn kerstpakket, was alleen alleen een vraag als dat wel klopte en kreeg een andere kerstpakket! Dat had niet gehoeven maar...Super bedankt voor de reactie, ik had alleen de vraag gesteld i.v.m. mijn kerstpakket, was alleen alleen een vraag als dat wel klopte en kreeg een andere kerstpakket! Dat had niet gehoeven maar alsnog bedankt! 👍
Jason
De cadeau's die sterkado biedt zijn best handig. Er zit sowieso iets bij wat je wel kan gebruiken. Zelfs als je niets kan vinden kan je altijd nog een cadeaukaart krijgen. De site is overzichtelijk...De cadeau's die sterkado biedt zijn best handig. Er zit sowieso iets bij wat je wel kan gebruiken. Zelfs als je niets kan vinden kan je altijd nog een cadeaukaart krijgen. De site is overzichtelijk en heel fijn om mee te werken. Het is alleen wel lang zoeken naar iets wat echt leuk is.
Debby
Veel keus
Marjan
Snelle levering en een prima product (tuinhandschoenen)
wilma
Zeer tevreden mooie keukenweegschaal werkt goed en duidelijk heel blij mee