Sterkado

H Meester

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van de producten

Beste meneer/mevrouw Meester,
Beste meneer/mevrouw Meester,
Het is uiteraard niet de bedoeling dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je gekozen cadeau. Graag ontvangen wij een e-mail waar je niet tevreden over bent zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing.

Inger Klein

Ik was vooraf enthousiast door het aanbod. Ik had gekozen voor een duurzaam kado. Een vogelvoerbak van gerecycled plastic dit is echter na een paar dagen al uit elkaar gevallen. Geheel niet duurzaam... Ik was vooraf enthousiast door het aanbod. Ik had gekozen voor een duurzaam kado. Een vogelvoerbak van gerecycled plastic dit is echter na een paar dagen al uit elkaar gevallen. Geheel niet duurzaam dus.

Beste Inger,
Wat vervelend dat het product stuk is gegaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Graag ontvangen wij een e-mail incl. je bestelnummer en indien mogelijk een foto van het product....
Beste Inger,
Deze e-mail mag je sturen naar: klantenservice@sterkado.nl
Wij zullen na ontvangst van je e-mail kijken naar een passende oplossing.

Chantal

Levering was snel, beschrijvingen kloppen niet altijd, bv. Het peper en zout stel staat beschreven als: Gemaakt van gerecycled plastic, blijkt dat alleen de dop te zijn, de rest is gewoon van glas.

Beste Chantal,
Bedankt voor je feedback! Kan jij ons een e-mail sturen met je bestelnummer zodat wij dit kunnen bekijken en kunnen opnemen met onze leverancier?
De e-mail mag je sturen naar:...
Beste Chantal,

Marcel Haarbosch

Op de foto zag deze smartphone houder er leuk uit, maar dit is echt een waardeloos product: SMARTPHONE GAMEPAD, Merk: Celly. Beschermfolie van mobiele telefoon meteen stuk bij het insteken. Gemaakt... Op de foto zag deze smartphone houder er leuk uit, maar dit is echt een waardeloos product: SMARTPHONE GAMEPAD, Merk: Celly. Beschermfolie van mobiele telefoon meteen stuk bij het insteken. Gemaakt van hard plastic materiaal terwijl ik dacht dat het zacht rubber zou zijn.

Beste Marcel,
Beste Marcel,
Wat vervelend te lezen dat de Gamepad niet is wat je ervan verwacht had. Wil jij ons een e-mailsturen met je bestelnummer zodat wij een passende oplossing kunnen bieden? De e-mail mag je sturen naar: klantenservice@sterkado.nl

Ditta van Dusschoten

Leuke cadeaus ontvangen

Marco

Ik had een vuurvaste handschoen besteld voor de bbq. Ik dacht even proberen dan maar. Maar het handoppervlak van de handschoen smelt meteen weg bij 180⁰. Best gevaarlijk dus

Beste Marco,
Bedankt voor je Feedback en wat vervelend dat de handschoen gesmolten is.
Beste Marco,
Bedankt voor je Feedback en wat vervelend dat de handschoen gesmolten is.
Graag ontvangen wij een e-mail met je bestelnummer en een foto van de handschoen, dan zullen wij uiteraard kijken naar een passen oplossing. De e-mail mag je sturen naar: klantenservice@sterkado.nl

Jelle

Goed, snel en correct geleverd

Willem

Heb niets ontvangen

Beste Willem,
Wat vervelend dat je bestelde cadeau nog niet ontvangen hebt. Kan je ons een e-mail sturen zodat wij een onderzoek kunnen starten bij de postvervoerder?
De e-mail kan je...
Beste Willem,
De e-mail kan je sturen naar: klantenservice@sterkado.nl o.v.v. je bestelnummer.

Marga Langenkamp

Snelle levering, dat was oké.
een van de uitgezochte kado’s( vogelvoederhuisje) viel na 1 dag al uit elkaar, dus niet zo mooi!

Beste Marga,
Bedankt voor je Feedback en fijn dat je alles snel ontvangen hebt.
Beste Marga,
Bedankt voor je Feedback en fijn dat je alles snel ontvangen hebt.
Wil je ons een e-mail sturen met je bestelnummer en een foto van het vogelhuisje? Zodra wij deze e-mail ontvangen hebben, zullen wij dit uiteraard met je oplossen.

leo

Verkeerd omschreven

Beste Leo,
Bedankt voor je feedback!
Kan je ons een e-mail sturen wat er verkeerd beschreven staat? Je kan de e-maol sturen naar klantenservice@sterkado.nl
Zodra wij de e-mail hebben...
Beste Leo,
Bedankt voor je feedback!
Zodra wij de e-mail hebben ontvangen, zullen wij kijken naar een passende oplossing.