Sterkado

Ellen Veger

Sterkado heeft mij tot tweemaal toe herinnerd aan het kado. Zeer sympathiek. De levering was heel snel en ik ben zeer tevreden over mijn kado.

Beste Ellen,

Kim Blokland

Heb laatst een tas bij jullie besteld die echt snel binnen was, alleen helaas is deze na 1x gebruiken al stuk erg jammer..

Hi Kim,
Bedankt voor je Feedback!
Vervelend dat de tas niet naar behoren werkt, dat is niet de bedoeling.
Hi Kim,
Bedankt voor je Feedback!
Vervelend dat de tas niet naar behoren werkt, dat is niet de bedoeling.
Wil jij ons een e-mail sturen met je bestelnummer, wij willen dit graag met je oplossen.
Team - STERKADO

Tine Koggel

Heel attent dat jullie mij herinnerden aan het feit dat ik nog geen cadeau had uitgekozen. Ik heb 2 leuke cadeaus uitgezocht en deze heel snel ontvangen.

Beste Tine,
Bedankt voor je mooie feedback.
Wij wensen je veel plezier met het uitgekozen cadeautjes!

Jannie

Fijn om zelf iets uit te kunnen zoeken. Attent: ik kreeg een mail dat mijn Sterkado bijna verliep. Daarna vlot bezorgd: top

jolanda Krol

Een top "kerst" cadeau dat je naar eigen inzicht kunt besteden

Beste Jolanda,

Bertha Wijsman

Goede service. Mijn vraag werd snel en correct beantwoord en het boek werd binnen zeven dagen geleverd.

Beste Bertha,
Bedankt voor je mooie feedback.
Fijn dat we jou hebben kunnen helpen met jouw vraag, wij wensen je veel plezier met het uitgekozen boek!
Team...
Beste Bertha,

Nicoleta

Altijd een goede ervaring gehad met Sterkado. Netjes ingepakt en snel geleverd.

Beste Nicoleta,

E. SWETS

Positieve ervaring. Ik had de pech dat 1 van de bestelde bekers kapot aankwam. Dezelfde dag werd door de klantenservice nieuwe bekers toegestuurd. Goede service, ik ben er erg blij mee.

Beste,
Team Sterkado

Linda

Ik had de minipresso besteld en de volgende dag al in huis. Cadeau gegeven aan mijn vriend zodat hij ook verse koffie heeft op de camping.

Beste Linda,
Bedankt voor je mooie feedback.
Wat een leuk idee om je vriend dat cadeau te doen voor op de camping!
Team Sterkado

Rika Luursema-Glas

Goede service. Alleen jammer dat één van de kazen nog maar een week houdbaar was.

Beste Rika,
Beste Rika,
Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met betrekking tot de houdbaarheid van een van de kazen. We streven ernaar om producten met een optimale houdbaarheidsdatum te leveren.
We zullen je opmerking doorgeven aan de leverancier om ervoor te zorgen dat we dit soort situaties in de toekomst kunnen voorkomen.