Sterkado

Erik Lubberman

Goede ervaring. Door omstandigheden de levering gemist, maar toen werd het cadeautje opnieuw opgestuurd.

R J

Vervelde is dat de prijzen zijn te hoog. Je kan een bestellen de rest van de saldo blijft het staan, of twee product betalen gelijk met bij betaling!!!

Beste meneer/mevrouw,
De werkgever heeft er voor gekozen om te werken op basis van een puntensysteem. We proberen een zo'n breed mogelijk assortiment samen te stellen, voor ieder wat wils. Zo zijn er A-merken in de hogere prijscategorieƫn maar ook goedkopere items voor de mensen die liever meer kleine cadeautjes wensen. We krijgen vaak feedback dat er altijd wel wat tussenzit voor iedereen. Het is bij ons ook altijd mogelijk om de overgebleven punten te doneren aan een goeddoel.
Bedankt voor het delen van deze feedback. Dit zullen wij meenemen in ons overleg voor dit komende jaar.

Hella Vriends

Heb dames horloge besteld, snelle levering 's avonds op een feestje bleek een pinnetje waar het klokje mee verbonden is eruit gevallen te zijn gelukkig terug gevonden er op nieuw in gezet heb hem... Heb dames horloge besteld, snelle levering 's avonds op een feestje bleek een pinnetje waar het klokje mee verbonden is eruit gevallen te zijn gelukkig terug gevonden er op nieuw in gezet heb hem naderhand nog niet aangehad

Beste Hella,
Beste Hella,
Wat vervelend dat je horloge stuk gegaan is, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wil je ons een e-mail sturen met je bestelnummer en een foto van het horloge. Wij zullen dan kijken naar een passende oplossing. De e-mail kan je sturen naar: klantenservice@sterkado.nl

m. rijnders

Heerlijk cadeau pakket van Rituals ontvangen. Was binnen een week geleverd in een mooie doos.

Jeroen Schreur

Besteld en niets ontvangen. Klantenservice zoekt het nu uit (hoop ik).

Beste Jeroen,
Wij zijn zeker voor je bezig, wij hebben je zojuist ook een e-mail over de status van je bestelling gestuurd.

Zorgmedewerker

Weinig keuze aan cadeaukaarten

Beste meneer/mevrouw,
Wat jammer dat het je is tegengevallen, STERKADO is een totaalconcept.
Beste meneer/mevrouw,
Wat jammer dat het je is tegengevallen, STERKADO is een totaalconcept.
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit. Jammer dat dit voor jou niet gelukt is. Uiteraard zorgen we elk jaar weer voor dat de site verbeterd wordt, wil je ons per e-mail laten weten welke cadeaukaart je mist in ons assortiment, wij kunnen dan altijd kijken of wij deze in de toekomst kunnen opnemen in ons assortiment. De e-mail kan gestuurd worden naar: klantenservice@sterkado.nl

Henny

Ruim assortiment, snelle levering.

O.Antonius-de Windt

Erg tevreden, leuk assortiment, en snelle levering! Helemaal top

Moni

Prima. Heb een iets van Rituals besteld dus je weet wat je krijgt.

d schiphof

Prima uitvoering bestelling