Sterkado

Maaike

Eenvoudig en leuke selectie. Blij met cadeau dat ik gekozen heb!

Adrie

Caro prima op tijd ontvangen!

Silvia

Ben heel blij met me kadoo hele leuke site en snel geleverd

Barry de Wilde

Prima en snel geleverd.

Chantal

Now mijn kado is kapot gegaan

Reactie Sterkado:

Beste Chantal,
Beste Chantal,
Wat vervelend te lezen dat je bestelling kapot gegaan is, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wil je per e-mail een foto sturen van kapotte product en je bestelnummer? Zodra wij je e-mail ontvangen hebben zullen wij kijken naar een passende oplossing.
Team STERKADO

Jo

Leuke variatie aan cadeaus om uit te kiezen. Ik ben blij met mijn boek!

Marcel

Van de bestelde weegschaal bleek het display niet naar behoren te functioneren. Na een melding daarover volgde twee ogenschijnlijk standaard mails dat een en ander in behandeling is genomen.... Van de bestelde weegschaal bleek het display niet naar behoren te functioneren. Na een melding daarover volgde twee ogenschijnlijk standaard mails dat een en ander in behandeling is genomen. Inmiddels anderhalve week later nog steeds niets concreets gehoord. Beetje jammer.

Reactie Sterkado:

Beste Marcel,
Wat vervelend te lezen dat je tot op heden nog niks vernomen hebt. Per e-mail brengen wij je op de hoogte van de status en zullen het uiteraard met je oplossen.
Met...
Beste Marcel,
Team STERKADO

Ellen

Snel geleverd, mooi product wat ik besteld had

Andrieswiknand

Alles goed verlopen