Sterkado

rene hutjens

Kado s vallen tegen zeer slechte handleiding niet te lezen zo klein welvriendelijke medewerkers aan de telefoon

Beste Rene,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de hulp van onze collega's. Jouw feedback over de te kleine handleiding hebben we opgepakt.

Remco

Vleesmolen geselecteerd voor het kerstkado. Helaas leek de doos al open geweest en miste de hendel van de vleesmolen dus kon het niet gebruikt worden

Beste Remco,
Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een product ontvangt die je niet kunt gebruiken. Zou je een mail willen sturen naar klantenservice@sterkado.nl? Dan helpen we je verder....
Beste Remco,

Henk Profijt

Niets ontvangen. En dan??

Beste Henk,
Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Zou je een mail willen sturen naar klantenservice@sterkado.nl? Dan kijken we even met je mee.
Met vriendelijke...
Beste Henk,

M. van Overbeek

Helaas nog steeds niets ondvangen

Goedemiddag,
Met vriendelijke...
Goedemiddag,

Erwin

Prima website, leuke cadeaus en snel geleverd

Roland

Genoeg keus en snelle levereing, ook im Belgie

Marlène

Prima levering van plantjes in een doos!

RUTH Buitenhuis

Snelle levering en grote diversiteit aan kados

Diana Smeets

Ik heb mijn bestelde cadeaus op tijd ontvangen en ben er heel erg blij mee