Prima service
Beschrijf hier uw ervaring
Vooraf eenvoudig telefonische reservering gemaakt. Bij het ophalen duidelijk voorwaarden uitgelegd en een uitstekende auto gehuurd. Vriendelijke mensen en goede service
Ik kon pas laat terecht, dus heb een maand moeten wachten op de reparatie. Eenmaal aan de beurt wel heel vriendelijk geholpen door de meneer bij de balie.
In juni een wagen gereserveerd voor september. Alles volgens afspraak geregeld. Nette wagen en goed schoon. Top.
Vanaf het reserveren tot het op halen en terug brengen was alles goed geregeld. Ook afspraken nagekomen.
We hebben wederom een auto gehuurd bij Stern Rent Breda voor onze vakantie naar Malaga, we kregen een mooie frisse auto mee, was pas een maand oud!
Alles super goed gegaan! Stern Breda wederom...
Jeroen van Stern Groningen is de perfect gastheer en denkt absoluut met je mee. Super fijn on daar een auto of bus te huren.
Auto naar mijn mening onvoldoende gecontroleerd voor dat deze in verhuur ging. Na half uurtje al melding “olie bijvullen” hard gelach als je 2 uur later met 9 personen naar Disney land wilt...
Snel en vakkundig geholpen.
Behulpzaam, kennis en aardig