Stern

Mevrouw De Jong.

Voor herhaling vatbaar.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed geregeld, prettig geholpen, uitstekende nieuwe auto.

Kees Afman

Stern/Been Groningen

Beschrijf hier uw ervaring

Autoschade is nooit leuk maar dankzij deze ‘Stern’ vestiging in Groningen is alles perfect hersteld en afgehandeld!!
Bedankt !!

Eduard Verhoef

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

We werden op alle manieren ontzaglijk geholpen: meedenken, scootmobiel thuis brengen, meedenken over andere auto waarin die scootmobiel weer vervoerd kon worden. Contact met firma die takellift voor... We werden op alle manieren ontzaglijk geholpen: meedenken, scootmobiel thuis brengen, meedenken over andere auto waarin die scootmobiel weer vervoerd kon worden. Contact met firma die takellift voor scoot weer moet installeren enz.

Maduro

Top .....M

Zeer tevreden vriendelijke personeel

Arjan

Zoals afgesproken

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke mensen We vonden alleen nog een jas en papieren in de auto van vorige mensen

Nelis. Groen

Fijn bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Laats voor de 2e x een auto gehuurt alles loopt zo makkelijk en netjes zeer vriendelijk personeel gewoon top

N.V.T.

Beste auto verhuur bedrijf stern goed geregeld alles netjes op papier geven goed aan wat ze wel en niet hebben ik had een automaat nodig binnen 1 uur terug gebeld en kon me verhuur auto ophalen top... Beste auto verhuur bedrijf stern goed geregeld alles netjes op papier geven goed aan wat ze wel en niet hebben ik had een automaat nodig binnen 1 uur terug gebeld en kon me verhuur auto ophalen top service 👍🏻👍🏻👍🏻

Beschrijf hier uw ervaring

Ervaring was goed goed uitlegt wat ze van mij verwachten

R.Baidjoe

Zeer goed, Goede ervaringen, Goed geholpen, Eeerlijk en Netjes geholpen

Supperrr

Holzken

Goede huurauto met dito voorwaarden.

Beschrijf hier uw ervaring

De derde keer dat we een auto hebben gehuurd voor onze vakantie. Het zijn altijd nieuwe auto’s. Enige punt van kritiek de auto van onze voorkeur konden er niet vastleggen voor onze vakantie. Keuze... De derde keer dat we een auto hebben gehuurd voor onze vakantie. Het zijn altijd nieuwe auto’s. Enige punt van kritiek de auto van onze voorkeur konden er niet vastleggen voor onze vakantie. Keuze uit twee auto’s die beide niet onze voorkeur genoten.

Bas Hoekstra

SternRent Den Helder

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne mannen bij Stern in Den Helder! Rinse en Erik denken met je mee, zijn vriendelijk en komen gemaakte afspraken na