Stern

015 Keramiek

Met een laadbak van Stern naar Italië

Beschrijf hier uw ervaring

Prettige medewerksters die duidelijk communiceren, klantvriendelijk zijn en zich houden aan de afspraak. De laadbak en cabine waren keurig schoon bij ophalen, moter in orde, rijdt prima. Fijne reis... Prettige medewerksters die duidelijk communiceren, klantvriendelijk zijn en zich houden aan de afspraak. De laadbak en cabine waren keurig schoon bij ophalen, moter in orde, rijdt prima. Fijne reis gemaakt naar een Italië en terug, goed kunnen laden met gemak van de laadklep die prima werkt. Er gaat verrassend veel in de laadbak, zie tips online voor gewicht verdeling bij het laden. De laadbak ligt goed op de weg en bij 100/105 km consumeert de laadbak niet te veel. Het is uiterst prettig rijden op de automatische piloot. Wij zijn zeer tevreden.

J.G Verkade

Zeer compleet bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Gewoon goed bedrijf ,dat klanten helpt met wat je zoekt voor of vakantie of weekendje weg ,voor ieder wat wils.
TIP: je krijgt de auto schoon en vol getankt mee. Lever hem dan ook schoon en vol getankt in , dat waarderen ze echt , lopen ze de volgende keer stapje harder voor je als je auto nodig mocht hebben.

Louise

Fijne duidelijke service en er wordt goed meegedacht.

Beschrijf hier uw ervaring

Nette auto en goede service

Karolien Hillebrand

Snel, vriendelijk en professioneel

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn contact over de schade en de afspraak. Ze waren vriendelijk en mijn auto is weer mooi.

M.Winkel

Dik tevrede!

Beschrijf hier uw ervaring

Maanden geleden een reservering gedaan. Een enkele bevestiging gekregen en alles is klaar. Wagen (Grand Scenic) stond keurig klaar. Op het rapport stond een schade die je met een vergrootglas moest... Maanden geleden een reservering gedaan. Een enkele bevestiging gekregen en alles is klaar. Wagen (Grand Scenic) stond keurig klaar. Op het rapport stond een schade die je met een vergrootglas moest zoeken. Ophalen en inleveren was snel gebeurd, topper!

Ramon

Top ervaring (wederom)

Beschrijf hier uw ervaring

Schade lak op meerdere plaatsen en prima opgelost en herstel.

Jeroen

Uitstek3nd

Beschrijf hier uw ervaring

Gloednieuwe auto, vriendelijke service, scherp geprijsd. Voor mij geen Budget of Avis meer!

Mark Lijftogt

Een auto zoals elk ander, alleen dan slechts voor een weekje.

Beschrijf hier uw ervaring

Als je een auto huurt dan verwacht je dat er een auto staat die het doet, die er netjes uit ziet, dat er iemand is die vriendelijk en snel de administratie voor je doet zodat je na het zetten van de... Als je een auto huurt dan verwacht je dat er een auto staat die het doet, die er netjes uit ziet, dat er iemand is die vriendelijk en snel de administratie voor je doet zodat je na het zetten van de handtekeningen de sleutels krijgt om daarna in te stappen en je weg te vervolgen.
Als er storingen zijn, bel met de alarmcentrale, overleg, communiceer.. het gaf me een gevoel van vertrouwen dat als er iets moest gebeuren je de steun had (ookal was ik het buitenland). En zolang je open en tijdig blijft informeren en de afspraken nakomt die je met Stern Autoverhuur maakt is het uitermate fijn samenwerken zonder verrassingen.

Martin en Esther

Service dat vind je bij Stern

Beschrijf hier uw ervaring

Op zeer korte termijn een perfecte auto gevonden om onze vakantie te redden. Vol lof en waardering voor medewerker Giovanni die ons zeer correct heeft geholpen. Fijne auto lees gloednieuw,... Op zeer korte termijn een perfecte auto gevonden om onze vakantie te redden. Vol lof en waardering voor medewerker Giovanni die ons zeer correct heeft geholpen. Fijne auto lees gloednieuw, hartstikke luxe en veilig.

Len

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Heel makkelijk reserveringssysteem en adequate afhandeling van de overeengekomen afspraken