Stern

Simon Rijnboutt

Herstel van lekkende voorruit

Beschrijf hier uw ervaring

lastige klus, eerst goed onderzoek gedaan, tussendoor foto's gekregen van de vorderingen. Heel veel toewijding en vakmanschap. Uiteindelijk heeel erg netjes geworden. En alles met veel... lastige klus, eerst goed onderzoek gedaan, tussendoor foto's gekregen van de vorderingen. Heel veel toewijding en vakmanschap. Uiteindelijk heeel erg netjes geworden. En alles met veel vriendelijkheid!

Reinier

Schade herstel

Isabel S.

Toffe autoverhuur

Beschrijf hier uw ervaring

Super tevreden met Stern autoverhuur. Altijd vriendelijke medewerkers! Top auto's en super service. Als je met iets zit wordt snel na een passend oplossing gekeken en geregeld. Je wordt altijd snel... Super tevreden met Stern autoverhuur. Altijd vriendelijke medewerkers! Top auto's en super service. Als je met iets zit wordt snel na een passend oplossing gekeken en geregeld. Je wordt altijd snel geholpen. Klant is net de koning! ☺️
Heb al vaker een auto gehuurd, ook bij andere (bekende) bedrijven. Stern is nu mijn favoriete. Blijf een trouwe klant! 👍

Jeremy van der Vaart

Goede verhuurder, nette prijzen, categorie komt overeen met de beschrijving, personeel super vriendelijk en een goede service.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben zeer prettig geholpen, zowel telefonisch als fysiek. Erg prettige ervaring aan over gehouden.

Kelvin

Top

Goed geholpen..

Alex draayers valkenswaard

Netjes en corect

Beschrijf hier uw ervaring

Ze hebben mijn auto thuis gehaald en weer terug gebracht nette service

C Y- Huson- Achmat

Topservice

Beschrijf hier uw ervaring

Prettig personeel, goede auto, alles prima!

Martijn en Margriet

Fijne passende gezinsauto

Beschrijf hier uw ervaring

Voor een gezin met 3 bijna volwassen kinderen en een aanhangwagen om mee te nemen naar Frankrijk, werd voor ons een moderne, krachtige en comfortabele stationwagen met trekhaak geregeld, voorzien... Voor een gezin met 3 bijna volwassen kinderen en een aanhangwagen om mee te nemen naar Frankrijk, werd voor ons een moderne, krachtige en comfortabele stationwagen met trekhaak geregeld, voorzien van airconditioning en navigatie. Zo kwamen wij heel relaxed op onze plaats van bestemming.

Jeffrey

Goede prijs kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

vriendelijke mensen een echte aanrader

Sean

Zeer tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben een vaste klant van Stern. Dit omdat de service snel en vriendelijk is, de auto’s zijn zeer netjes en het is gemakkelijk en relatief goedkoop.