Stern

Hans

Top rijden met MABI

Beschrijf hier uw ervaring

Het gemak waarmee ik een auto kon reserveren met alle wensen was top. Bij het afhalen van de auto werd ik zeer correct ontvangen, goede instructies en ik kreeg een keurige auto mee, precies waar ik... Het gemak waarmee ik een auto kon reserveren met alle wensen was top. Bij het afhalen van de auto werd ik zeer correct ontvangen, goede instructies en ik kreeg een keurige auto mee, precies waar ik om gevraagd had. Bij inname oprecht aandacht en is de auto, na inspectie weer ingenomen en werd administratief alles direct keurig afgehandeld.

Peter Verweij

Auto huren- MABI bellen

Zeer tevreden

Klaas.

Top en snel geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

2 bakwagens stonden netjes en schoon klaar. Na uitleg kunnen vertrekken. Technisch goede bakken en alles was gewoon goed geregeld. Wij zijn meer dan tevreden. We zeggen: gewoon doen!

Ralph

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service, goede prijs , vriendelijke medewerkers

Hans

Volgende keer weer bij MABI

prima bedrijf

Eric

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Prima service, goede auto, nette prijs

Tino

Busje gehuur

Zoals altijd,goede kwaliteit

David

Top Auto huur service

Beschrijf hier uw ervaring

Een fijne ervaring, huren gaat snel is makkelijk en nieuwe auto's zien er top uit.

Familie Rijkenberg

Altijd een welkom gevoel.

Beschrijf hier uw ervaring

Wij huren al jaren bij MABI en zijn er heel tevreden van. Ze zijn betrouwbaar en hebben een goed luisterend oor om van iedere huurbeurt een meer dan tevreden ervaring te maken.

Sean

Vakantie auto huur.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik reserveer altijd voor vakanties een auto via Mabi Zaandam. Ik word altijd perfect geholpen door het personeel daar. Daarom ga ik zonder zorgen op reis.