Stern

Guido

Uitstekende ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Nette, schone auto, kilometervrij, goede prijs

T. Luna

Super

top

Peter van Hintum

Uitstekend autoverhuur bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goede dienstverlening en uitstekende kwaliteit auto voor een redelijke prijs

Decovista

Niet duur en goede service.

Beschrijf hier uw ervaring

Pluspunt: vrije kilometers en fijn dat er een dependance in Arnhem is.
Fijn dat de bussen geen logo's dragen of reclame van anderen.

Bert

Reparatie na kop/staart

Beschrijf hier uw ervaring

Na de schade de volgende dag afspraak gemaakt en daar door een uitermate vriendelijke en behulpzame medewerker geholpen. Duidelijkheid over de tijd en bij tegenslag werd ik meteen gebeld. Tegenslag... Na de schade de volgende dag afspraak gemaakt en daar door een uitermate vriendelijke en behulpzame medewerker geholpen. Duidelijkheid over de tijd en bij tegenslag werd ik meteen gebeld. Tegenslag zat in leveringsprobleem onderdelen. Schade verder perfect hersteld. Kortom goede service en vakmanschap bij Stern Schadeherstel.

Paul Nijenhuis

Schadeherstel

Beschrijf hier uw ervaring

Deukje op achterspatbord, dat op vakantie door mij op de dag voor vertrek is opgemerkt en vermoedelijk is veroorzaakt door iets, dat er van boven opgevallen is in de bergen, is vakkundig verholpen.... Deukje op achterspatbord, dat op vakantie door mij op de dag voor vertrek is opgemerkt en vermoedelijk is veroorzaakt door iets, dat er van boven opgevallen is in de bergen, is vakkundig verholpen. Tevens is voor eigenrekening een onderdorpel keurig bijgewerkt. Afspraak gemaakt, kosteninschatting ter plekke en keurig binnen de afgesproken termijn geregeld.

Zlatko

Top

Uitstekend

Sefke

Blij dat ik rij.

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn aangepaste auto heb ik dagelijks nodig. Enkele dagen zonder kan grote gevolgen hebben. In goed overleg en een goede planning is er dan toch meer mogelijk. Ook het advies over de werkzaamheden... Mijn aangepaste auto heb ik dagelijks nodig. Enkele dagen zonder kan grote gevolgen hebben. In goed overleg en een goede planning is er dan toch meer mogelijk. Ook het advies over de werkzaamheden zijn prima, waarbij ook gelet wordt op de kosten.

Maurits Koetje

Auto huur vakantie Europa

Beschrijf hier uw ervaring

Auto gehuurd voor 12 dagen. Top service en fijne auto.

Bob

Aanrader

Beschrijf hier uw ervaring

Kwamen ter plekke voor een bus. Alles werd meteen geregeld.
Vriendelijke medewerkers en goede afhandeling