Stern

super

Dennis

Goedde service

Beschrijf hier uw ervaring

Werd netjes geholpen en geïnformeerd over de voortgang van reparatie

Zebilon

Slechte service

Beschrijf hier uw ervaring

Afspraak gemaakt maar geen vervangend vervoer geregeld.

Hoogeveen

Onprofessioneel,

Beschrijf hier uw ervaring

Lease waarin wij onze eisen aan verkoper mededelen, en daarna ervan uitgaande dat de verkoper onze eisen heeft ingevuld op de computer contract getekend en uiteindelijk hierdoor verkeerde auto.... Lease waarin wij onze eisen aan verkoper mededelen, en daarna ervan uitgaande dat de verkoper onze eisen heeft ingevuld op de computer contract getekend en uiteindelijk hierdoor verkeerde auto. Verkoper geeft de schuld aan de koper, wij dus en neemt zelf geen enkele verantwoordelijkheid. Kortom lesje geleerd, met dit soort bedrijven alle gesprekken opnemen voor later gebruik.

Albert

Goede service en correcte medewerkers

Beschrijf hier uw ervaring

De auto welke wij mee zouden krijgen was uitgevallen zonder pardon een andere luxere mee gekregen top geregeld

c.voll

Goede ervaring

zeer goed geholpen

J. de Coster

Auto huren voor vakantie

Beschrijf hier uw ervaring

Heb weer een mooie en nette auto gehuurd, zag er weer verzorgd uit.
De auto reed ook weer heerlijk en zuinig in verbruik.
Huur al meerdere jaren hier en zal dat ook zeker blijven doen. Heb weer een mooie en nette auto gehuurd, zag er weer verzorgd uit.
De auto reed ook weer heerlijk en zuinig in verbruik.
Huur al meerdere jaren hier en zal dat ook zeker blijven doen.
Ik zou mensen adviseren om hier eens te gaan kijken en/of huren.

H.Sijssens.

Superieur.

Uitstekend.

Mildred

Betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Jam schouten

Snel en betrouwbaar een bus huren

Beschrijf hier uw ervaring

Op tijd een bus gereserveerd. Deze moest uit een andere vestiging komen maar was prima op tijd op lokatie. `Bus was heel schoon en ook de cabine zag er super netjes uit. De overdracht en informatie... Op tijd een bus gereserveerd. Deze moest uit een andere vestiging komen maar was prima op tijd op lokatie. `Bus was heel schoon en ook de cabine zag er super netjes uit. De overdracht en informatie over de bus en Stern was uiterst vriendelijk en efficiënt.