Stern

Emmy

Huren

Beschrijf hier uw ervaring

Onze ervaring is dat het door ons gehuurd voertuig niet in topconditie was.

Frank

Toledo huren Den bosch

Beschrijf hier uw ervaring

Bij aankomst erg vriendelijke man en alles werd goed uitgelegd en geregeld. Met inleveren werd het lastiger.

Omdat ik gebruik maak van 1 kaart voor al mijn creditcards werd de betaling...

Omdat ik gebruik maak van 1 kaart voor al mijn creditcards werd de betaling erg lastig. Omdat deze kaarten worden bestempeld als een debit card. Stern loopt hierin achter als het gaat om betalingen. Dit was erg vervelend omdat het eerst geannuleerd moest worden en vervolgens werd het van dezelfde kaart weer afgeschreven alleen moest ik fysiek mijn kaart meenemen. Terwijl ik alles liet zien hoe het werkt. Was het zelfs nog steeds NIET mogelijk.

Stern goede service, fijne auto's . Maar betalingen kunnen beter!

Isabella Hendriks

Mooie auto gehuurd zonder creditcard fratsen

Beschrijf hier uw ervaring

Met trots in deze auto gereden. Maar was helaas niet echt een hoge instap zoals b.v. de Hyundai Tucson.

Ton

Uitstekend bedrijf voor het huren van een auto

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekende voorwaarden en vriendelijk personeel.

Winston

Busje huren

Beschrijf hier uw ervaring

Prima ervaring snelle afhandeling. Beleefd en aardig personeel alles top!!

Steef

Hollanda Mehteran

Mehteran

Beschrijf hier uw ervaring

Tot nu toe geen probleem gehad

Willem Louhenapessy

vriendelijk en snel geholpen. binnen 1 dag de auto terug

Mark

Verwachtingen overtroffen

Beschrijf hier uw ervaring

Snelheid, professionaliteit, meedenken en verwachtingen overtroffen: Stern Hoofddorp heeft het allen in huis. Schade is natuurlijk vervelend, maar als je zodanig wordt geholpen dat je blij verrast... Snelheid, professionaliteit, meedenken en verwachtingen overtroffen: Stern Hoofddorp heeft het allen in huis. Schade is natuurlijk vervelend, maar als je zodanig wordt geholpen dat je blij verrast met zowel het resultaat als de behandeling de auto weer ophaalt, dan is dat een goed teken.