Huur vrachtauto met lift
Beschrijf hier uw ervaring
Prima auto, makkelijk te huren. Goede afhandeling door personeel, maar wel wat lange inchecktijd (door het proces). Niet alle voorwaarden allemaal even duidelijk in de bevestigings-email.
Geweldige service. Goed geholpen en meteen vervangend vervoer geregeld. En compliment voor de medewerkers.
De schade is gerepareerd. Mijn auto ziet er weer als nieuw uit.
Het contact met de medewerkers was prettig.
Een enkele telefoontje was genoeg om een dag later een professionele bedrijfsbus op te halen voor het transport van mijn zonnepanelen.
Zeer fijne ervaring door snelle hulp en ontzorging op een moment dat je dat echt even kan gebruiken. Meteen werd er n oplossing aangedragen en snel gehandeld.
Goed telefonisch bereikbaar en via de e-mail foto’s kunnen sturen van de schade! Prima contact over en weer, snelle afhandeling en alles is heel mooi gerepareerd!
Wij hadden een grote transporter bus met laadklep nodig om ons technische producten naar Barcelona te vervoeren. De boeking en het regelen van de juiste bus waren snel en efficiënt doorgenomen door...
Alles naar wens geweest
Ja zeker! Meer hoeven wij niet te zeggen. Want wij zijn al jaren tevreden klanten bij Stern. En tot heden hebben wij geen probleem of zo gehad. Dus kunnen wij Stern zeker aanbevelen.
Vriendelijke medewerkers, goed geholpen fijne ervaring, zeker dat er nog een volgende keer komt