Stern

Heine

Huur vrachtauto met lift

Beschrijf hier uw ervaring

Prima auto, makkelijk te huren. Goede afhandeling door personeel, maar wel wat lange inchecktijd (door het proces). Niet alle voorwaarden allemaal even duidelijk in de bevestigings-email.

Folkert Hofman

Top afgehandeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Geweldige service. Goed geholpen en meteen vervangend vervoer geregeld. En compliment voor de medewerkers.

Mario

Auto weer zo goed als nieuw

Beschrijf hier uw ervaring

De schade is gerepareerd. Mijn auto ziet er weer als nieuw uit.
Het contact met de medewerkers was prettig.

A. Groffen

Goede service en professionele kwaliteit!

Beschrijf hier uw ervaring

Een enkele telefoontje was genoeg om een dag later een professionele bedrijfsbus op te halen voor het transport van mijn zonnepanelen.

Ellen

Menselijk, en meegedacht geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer fijne ervaring door snelle hulp en ontzorging op een moment dat je dat echt even kan gebruiken. Meteen werd er n oplossing aangedragen en snel gehandeld.

Johanna Smit.

Prima en snelle afhandeling!

Beschrijf hier uw ervaring

Goed telefonisch bereikbaar en via de e-mail foto’s kunnen sturen van de schade! Prima contact over en weer, snelle afhandeling en alles is heel mooi gerepareerd!

Till

Transporter bus voor lange rit

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hadden een grote transporter bus met laadklep nodig om ons technische producten naar Barcelona te vervoeren. De boeking en het regelen van de juiste bus waren snel en efficiënt doorgenomen door... Wij hadden een grote transporter bus met laadklep nodig om ons technische producten naar Barcelona te vervoeren. De boeking en het regelen van de juiste bus waren snel en efficiënt doorgenomen door de vriendelijke medewerkers bij Stern.

Rinus Damen

Negen personen bus

Alles naar wens geweest

Familie Christensen

Auto huren bij Stern?

Beschrijf hier uw ervaring

Ja zeker! Meer hoeven wij niet te zeggen. Want wij zijn al jaren tevreden klanten bij Stern. En tot heden hebben wij geen probleem of zo gehad. Dus kunnen wij Stern zeker aanbevelen.

Nieuw Vennep

Met recht blij dat ik rij

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke medewerkers, goed geholpen fijne ervaring, zeker dat er nog een volgende keer komt