Stern

William Mogot

Vakmanschap is hier uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn ervaring hier is dat ze voldoen aan mijn wensen

nicole

Fijne service

fijn overleg, goed meedenken

C vanTergouw

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

uitstekende ervaring eerste keer schade

Rez

Top bedrijf

Alles was van A t/m Z hoe geregeld

Eppo

Prima geholpen en dito resultaat

Beschrijf hier uw ervaring

Keurig geholpen bij intake. Vervangend vervoer was geregeld en uiteindelijke resultaat was perfect.

Martina Ho

Goede reis

Goede ervaringen

Dick

Top Bestelbus(sen) en kilometer vrij

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk om te reserveren, ophalen en terug brengen. Ff 3000km Spanje en terug voor maar kleine €600 aan huur. Zo is verhuizen betaalbaar

Joanne

Aanrader!

Beschrijf hier uw ervaring

Het bedrijf is zorgt voor een goede aflevering inclusief alle administratie. Personeel is erg vriendelijk en zorgt voor goed gevoel bij het bedrijf. De auto die ik mee kreeg was erg netjes schoon... Het bedrijf is zorgt voor een goede aflevering inclusief alle administratie. Personeel is erg vriendelijk en zorgt voor goed gevoel bij het bedrijf. De auto die ik mee kreeg was erg netjes schoon zowel binnen als buiten. Keurig!!

Samantha

Schadeherstel

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hebben wel eens een leenauto gehad dat je dacht okeee??! Maar hier bij Stern kregen we een leenauto gewoon Wauw! Niet alleen onze schade is herstelt, maar zelfs de auto is schoongemaakt.... Wij hebben wel eens een leenauto gehad dat je dacht okeee??! Maar hier bij Stern kregen we een leenauto gewoon Wauw! Niet alleen onze schade is herstelt, maar zelfs de auto is schoongemaakt. Helemaal blij, auto is weer als nieuw!

Ferdal Gunduz

Beste auto verhuur bedrijf van Nederland

Beschrijf hier uw ervaring

Superbetrouwbare en betaalbare autoverhuur bedrijf met mooie degelijke veilige auto’s