Stern

Anja,Hans

Kilometer vrij bus huren

Top top top

Nann

Weekend huur van een busje

Keurig bedrijf met vriendelijk personeel. Hulp bij al onze vragen. Kortom: Goed

Desiree Parijs

Perfect schadeherstel door Stern Point Den Bosch

Zeer goed ontvangen

Van Twillert

Net voertuig, prima tarieven en onbeperkt km

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een bestelbus gehuurd via Stern en tot volle tevredenheid. De auto was netjes, comfortabel, de huurtarieven waren schappelijk en het feit dat kilometers onbeperkt zijn geeft extra gemak.... Ik heb een bestelbus gehuurd via Stern en tot volle tevredenheid. De auto was netjes, comfortabel, de huurtarieven waren schappelijk en het feit dat kilometers onbeperkt zijn geeft extra gemak. Helemaal goed

Jan

Schade herstel

Beschrijf hier uw ervaring

werd goed en correct te woord gestaan en een afspraak was snel geregeld.
de service en feedback was duidelijk. ze geven je het gevoel dat je echt klant bent.

P. Alphenaar.

Goede ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer prettig aan de telefoon en ook bij de aflevering van de auto, prima dus.

Richard

Uitstekend en snel gerepareerd

Bumper mooi hersteld

T. Hoeks

Herstel bumper

Perfect gerepareerd en gespoten

Marie-Marth Prins

Zó hoop je dat t áltijd is!

Beschrijf hier uw ervaring

Van A (boeken via de website) tot Z (sleutels inleveren) is het een feestje om dat via Stern te doen!

Lisette de Groot

Gemak en goede prijs inclusief onbeperkte kilometers

Beschrijf hier uw ervaring

Reservering en ophalen van huurauto ging vlekkeloos. De prijs en opbeperkte kilometers was doorslaggevende factor voor ons om van dit bedrijf te huren. De voorwaarden van de huur (geen huisdieren)... Reservering en ophalen van huurauto ging vlekkeloos. De prijs en opbeperkte kilometers was doorslaggevende factor voor ons om van dit bedrijf te huren. De voorwaarden van de huur (geen huisdieren) en uitleg van aparatuur in auto (cruise control) hadden beter uitgelegd kunnen worden om financiele verassingen en ongemakken te vermijden.