Stern

Kiki van Benthem

Zeer tevreden klant

Beschrijf hier uw ervaring

Goedkoop, makkelijk te huren, betrouwbaar en klantvriendelijk

Pierre

Top verhuurbedrijf!

Beschrijf hier uw ervaring

Verhuisbus gehuurd onder goede voorwaarden. Bus was geheel naar verwachting… afhandeling verliep vlot en soepel.

Rianne Mulder

Fijne en persoonlijke autoverhuur

Beschrijf hier uw ervaring

Persoonlijke benadering, vriendelijk en meedenkende medewerkers en fijne sfeer!

Shariff Hoesenie

The real deal.

Beschrijf hier uw ervaring

Topservice, km vrij, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, soepele afhandeling.

Zie de ginder

Goeie cervices vriendelijke medewerkers die je alles uitleggen tot de punt.
Dus tot gouw

Beschrijf hier uw ervaring

Het was zeker goed en geen klachten een fijne auto met plezier gereden

Jeroen

Rolstoelbus.

Tevreden.

Arturo Muruzábal

De beste verhuur bedrijf in Nederland

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd nakomen afspraken en vriendelijke personeel

familie Jansen

Nette personenbus voor goede prijs /kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

wij hadden een personenbus gehuurd voor onze vakanantie naar Noorwegen dit verliep super! net en deskundig personeel! kilometer vrij wat ook erg fijn was.
voor een volgende keer zeker voor...
voor een volgende keer zeker voor herhaling vatbaar

Jm seinen

Prima rijdende huurauto

Beschrijf hier uw ervaring

Nette Renault capture hybride automaat goede wegligging prima airco en een gemiddelde van 1 op 20 op benzine wel wat stug geveerd maar prima voor 4 personen.... redelijke bagage ruimte...is net... Nette Renault capture hybride automaat goede wegligging prima airco en een gemiddelde van 1 op 20 op benzine wel wat stug geveerd maar prima voor 4 personen.... redelijke bagage ruimte...is net genoeg voor 3 personen ....rijd heerlijk rustig zeker als je puur elektrisch rijden...dat de motor de aandrijving helpt is nauwelijks merkbaar... een heerlijke auto dus

Tienke en Jeroen

Zeer goed geholpen bij autopech

Beschrijf hier uw ervaring

De gehuurde Opel kreeg turboproblemen. Wij kregen een prima vervangende Kia, waarmee we op vakantie konden