Stern

Reparatie van Alphabet auto

Beschrijf hier uw ervaring

Er werd niet gecommuniceerd wanneer mijn auto klaar zou zijn. Na meerdere malen bellen kon ook geen inzicht gegeven worden of de onderdelen uberhaupt besteld waren en wanneer deze wellicht binnen... Er werd niet gecommuniceerd wanneer mijn auto klaar zou zijn. Na meerdere malen bellen kon ook geen inzicht gegeven worden of de onderdelen uberhaupt besteld waren en wanneer deze wellicht binnen zouden komen. Erg slecht. Ik heb veel te lang op mijn auto moeten wachten. Waarschijnlijk werd ik niet serieus genomen omdat de auto van Alphabet is.

Luuc

Matieg afhandeling schadeherstel.

Beschrijf hier uw ervaring

Vanuit mijn leasemaatschappij kreeg ik bericht dat ik door Stern Schadeherstel zou worden gebeld, dat gebeurde niet, ik heb zelf moeten bellen voor een afspraak.
Verder zou het 2 dagen duren,...
Verder zou het 2 dagen duren, waarop ik heb verzocht om een kleine auto voor vervangend vervoer, wat er toen ik er stond niet was.
Het herstel duurde uiteindelijk 4 werkdagen (+2 weekenddagen).
Enkele dagen na afhalen van mijn auto bleek dat de greep voor het ontgrendelen van de motorkap min of meer los in het interieur bungelt.

M. Frijns

Goed bezig!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer vriendelijke service, begrip voor speciale verzoeken, ook opgelost. Tussentijds contact over de status, heel prettig. Auto weer helemaal gerepareerd en ook nog schoongemaakt van binnen en buiten!

Ties

Prima service

Prima service

Julian

Een hele fijne ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Perfecte service, goede en schone auto en erg vriendelijk personeel

De Jong

Fijne service en een goed busje!

Beschrijf hier uw ervaring

We zijn goed geholpen. Stern is goed bereikbaar en denkt met ons mee.

Peter Abbate

Prima bedrijf.

Beschrijf hier uw ervaring

Keurige bijna nieuwe bus mee, voordelig zeker als je veel km gaat maken.

Paul O.

Zeer betrouwbare en deskundige afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring

Heel handig de auto online gereserveerd. Bij het ophalen stond deze helemaal schoon klaar. Ook de afhandeling bij inleveren snel en deskundig. Heel fijn bedrijf

Baris

Auto kopen?
Huur een auto bij Stern!

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals altijd een zeer tevreden klant!

Anneke

Prima auto

Beschrijf hier uw ervaring

We hadden voor onze verhuizing 3 a 4 dagen gerekend.
De auto was dermate ruim dat we in 3 x rijden de hele huisraad in ons nieuwe huis hadden staan.