Stern

Fam Procé

Prima auto en service

Beschrijf hier uw ervaring

Bijna nieuwe auto vriendelijke hulpvaardige uitleen medewerker.

Arjan & Nicholas

Met een oranje Clio naar de Olympische Spelen in Parijs!

Beschrijf hier uw ervaring

Op 5-8-2024 voor de eerste keer een auto gehuurd bij Mabi Mobility om mee naar Parijs te gaan voor de Olympische Spelen. Toen we dit vertelden kregen we door de vriendelijke en gezellige dame achter... Op 5-8-2024 voor de eerste keer een auto gehuurd bij Mabi Mobility om mee naar Parijs te gaan voor de Olympische Spelen. Toen we dit vertelden kregen we door de vriendelijke en gezellige dame achter de balie een andere auto dan in eerste instantie voor ons was gereserveerd, namelijk een knal oranje Clio. Nederland moest natuurlijk wel goed vertegenwoordigd worden daar in Parijs 🤣. Super leuk! De afhandeling ter plekke ging snel en er werd goed meegedacht met ons. Ook toen wij de auto nog met een dag wilde verlengen was dit geen enkel probleem. We moesten dan alleen wel even langs komen voor een nieuwe overeenkomst. Ook bij het inleveren van de auto was alles vlot afgehandeld door wederom een vriendelijke medewerker. De auto zelf was nieuw, schoon en reed erg lekker. Al met al een hele goede ervaring en als wij nog een keer een huurauto nodig hebben komen we zeker terug bij Mabi.

Mike

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Busje gehuurd. Vriendelijke mensen. Een storing onderweg werd direct netjes opgelost. MABI is zeker een aanrader.

Natalia

Bedankt voor de uitstekende service en de hoogwaardige auto in Zaandam!

Ok

Iso

Ervaring

Was goed ervaring

Soesma

Top bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Mabi is echt een aanrader, ze hadden echt geduld met mij. Auto's waren schoon en netjes. Stond binnen 15 min al buiten. Leuke collega's gesproken die alles gelijk snel had geregeld. Niet te lang... Mabi is echt een aanrader, ze hadden echt geduld met mij. Auto's waren schoon en netjes. Stond binnen 15 min al buiten. Leuke collega's gesproken die alles gelijk snel had geregeld. Niet te lang denken en res
erveren. Binnen een dag bellen ze voor je reservering.

Jan

Altijd goed geholpen

van oversteeg

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

prima leverbare auto, zeer net en top geholpen.

Paul T.

Uitstekende huur ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Alles klopte bij MABI, het klantenkontakt, de schone nieuwe huurauto en de huurvoorwaarden.