Stern

René

Goed herstel bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Je krijgt duidelijk te horen wat en hoe ze het gaan doen. Geven ook aan hoelang het gaat duren, houden je op de hoogte

WouLang

Zeer tevreden klant

Beschrijf hier uw ervaring

Vanaf het moment dat ik in contact met Stern kwam tot aan de uitgevoerde schadeherstel werkzaamheden is de communicatie helder en open geweest. Er was een sfeer van betrokkenheid en er werd goed... Vanaf het moment dat ik in contact met Stern kwam tot aan de uitgevoerde schadeherstel werkzaamheden is de communicatie helder en open geweest. Er was een sfeer van betrokkenheid en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ik ben zeer tevreden met het eind resultaat!

Jamila

Snelle en uitstekende dienstverlening

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kon snel terecht en de schade die ik had is heel goed verholpen. Ook fijn dat de auto zeer grondig schoongemaakt is.

Wim

Schade zijkant

Beschrijf hier uw ervaring

Er bleek meer schade dan alleen de kappen, ik moest zelf bellen wanneer de auto gereed was

Harriet.

Een ongekende klantgerichtheid.

Beschrijf hier uw ervaring

Een hele plezierige ervaring.

BV INAPO

Plezierige eerste ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

het was voor ons de eerste keer dat we van de Stern een auto hebben gehuurd en het is ons goed bevallen.
We hebben naar aanleiding van onze ervaring een kopie van de rekening aan een bevriende ondernemer gegeven en ook hij leek geïnteresseerd.

Ricardo Nooitmeer

Geweldig

Beschrijf hier uw ervaring

Vanaf de binnenkomst bij stern.
Was alles qua vriendelijkheid en hostmanship van de receptioniste alles professioneel geregeld.

Dick Möller

Kleine schoonheids behandeling

Beschrijf hier uw ervaring

Super service, auto gehaald en gebracht, erg snel geregeld

Henk l

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Vlotte afhandeling en geen gekke kosten voor extra kilometers gewoon zoals het hoort

Cor Flach

Meedenkers

Beschrijf hier uw ervaring

Bij Stern denken ze mee over de oplossing van je vervoersvraagstuk.