Stern

A. Gooijer

Aan te bevelen!

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service, prima auto en nette afhandeling.

Gerrit

Top service

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijk personeel, altijd jonge auto's, vrije kilometers, denken met je mee gemak van reserveren.

Kortom prima!

van der Sleen

Aan te bevelen!

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geholpen, denken mee in oplossingen, vriendelijk

S.

Stern Nieuwegein - slechte ervaring met afhandeling storing aan nieuwe auto

Beschrijf hier uw ervaring

Eerst tig keer bellen en mailen, dagen verder voordat je een afspraak hebt om een storing in de auto te laten uitlezen.
Voeren vervolgens zomaar vervanging van onderdelen uit zonder te...
Voeren vervolgens zomaar vervanging van onderdelen uit zonder te overleggen of informeren over de kosten. Dat hoort niet volgens de BOVAG richtlijnen.
Dit is iets wat een erkende BOVAG dealer wel dient te doen.

Weinig transparantie en communicatie van te voren.
Voeren zomaar vervanging uit wat niet afgesproken of overlegd is, ook dat is niet netjes en hoort niet. Tenslotte kwam ik alleen om een storing uit te laten lezen, dat was de afspraak. Ook heb ik van te voren schriftelijk aan Stern gecommuniceerd dat ik er vanuit ging dat dit kosteloos zou zijn (zie mail 14 januari 2022). Namelijk; “ Ik ga er vanuit dat deze check kosteloos voor mij is gezien er een systeemfout lijkt te zijn.”
Des te meer reden om als dealer goed te informeren en duidelijke afspraken te maken met je klant.
Als iets vervangen moet worden, dan hoor je dat af te stemmen met je klant en aan te geven wat daar de kosten van zijn. Niet zomaar tot actie overgaan.

Zeer vreemd verhaal allemaal, zou zogenaamd schade zijn maar het Mercedes onderdeel is van ondeugdelijke kwaliteit (breekbaar plastic) als het al binnen 6 maanden stuk is (auto is dusdanig nieuw en heeft nog 2 jaar Mercedes fabrieksgarantie). Overigens is er echt nergens schade rondom de bumper dus schade is onmogelijk. Ik was dan ook zeer verbaasd dat dit achteraf werd aangegeven, terwijl ik zelf nooit iets gezien heb. Het onderdeel dat ik terugkreeg was erg vies, terwijl de rest van de auto helemaal schoon was. Ik heb dus het vermoeden dat ze gewoon iets hebben verzonnen om alsnog geld aan je te verdienen.
Sturen wel snel de rekening op.

Maar geven vervolgens niet thuis als je ze hier op aanspreekt om tot een oplossing te komen.
Communiceren zeer slecht en heb er een erg ontevreden gevoel over. Hier hoef ik nooit meer te komen als het er zo aan toe gaat, met onverwachte kosten en ongevraagde vervangingen die onder Mercedes fabrieksgarantie hadden moeten vallen.

Op de diverse mails die al verstuurd zijn aan Stern over deze kwestie wordt totaal niet gereageerd.

Lee

Onvriendelijke staf

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werd door de medewerkers van Stern grof en onvriendelijk geholpen.

Ivo van t Geloof

Perfect geholpen en geïnformeerd

Beschrijf hier uw ervaring

Banden waren totaal versleten bleek na de aanrijding. Gebeld met stern nijkerk en hoewel ze zelf geen banden kunnen aanvragen bij de leasemaatschappij hebben ze contact gezocht met Euromaster (zijn... Banden waren totaal versleten bleek na de aanrijding. Gebeld met stern nijkerk en hoewel ze zelf geen banden kunnen aanvragen bij de leasemaatschappij hebben ze contact gezocht met Euromaster (zijn hun buren) en via hen is het alsnog gelukt en is niet alleen de schade verholpen maar zijn er ook 4 nieuwe banden op gelegd. De reparatie duurde langer maar tussentijds goed op de hoogre gehouden van de voortgang en zelf nergens achteraan hoeven gaan. Erg prettige ervaring!

De Trapstoffeerder

Vriendelijk, netjes vakkundig

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn rechterzijde van mijn werkbus zag er niet meer uit

Na anderhalve week is deze weer nieuw

C Scherer

Uitstekend ui

Emile Reukers

Theo K.

Vakmensen

Beschrijf hier uw ervaring

Ze doen je de vervelende schade snel vergeten.