Stern

Top

Anastasia

Excellent car repair

Beschrijf hier uw ervaring

Excellent car repair - quick, efficient and high quality

Jan Westerman

Heel goed

Farzad

Perfect en betrouwbaar service, erg goed en snel geholpen

Beschrijf hier uw ervaring

Ontvangst was erg goed en snel verlopen. Men neemt de tijd voor je. De leenauto was gelijkwaardog aan mijn eigen auto

bram

Ontvangst en afhandeling schade

Beschrijf hier uw ervaring

vriendelijke ontvangst. medewerker kwam direct met oplossingen en dat scheelde mij het betalen van de eigen risico . Hoefde dus de hulp niet in te schakelen van de verzekeringsmaatschappij. ik had... vriendelijke ontvangst. medewerker kwam direct met oplossingen en dat scheelde mij het betalen van de eigen risico . Hoefde dus de hulp niet in te schakelen van de verzekeringsmaatschappij. ik had het wel gemeld maar dat heeft de medewerker van stern gecanceld. hartelijk dank voor de medewerking en het meedenken.

astrid

Beleefd en duidelijk

komt afspraken na

Yvonne

Prima serviceik

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben uitstekend geholpen en zeer tevreden met het resultaat.Yv

Marijke van Lienden

Geweldig

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer kundig en professioneel bedrijf met ongelooflijk aardige mensen .

Arend Guikema

Weer als nieuw

Beschrijf hier uw ervaring

zeer correcte uitvoering van de schade.

bas

Schade aan ford focus

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had 2 verschillende schades op 2 opvolgende dagen, er werd door Stern prettig meegedacht hoe dit op te lossen. ik hoefde voor de tweede schade geen extra afspraak te maken en alles werd snel en... Ik had 2 verschillende schades op 2 opvolgende dagen, er werd door Stern prettig meegedacht hoe dit op te lossen. ik hoefde voor de tweede schade geen extra afspraak te maken en alles werd snel en binnen de afgesproken tijd verholpen.