Stern

R. Bruinzeel

Fijne verhuurder en goede prijzen!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en correcte overdracht en klantvriendelijk personeel

Vera

Top kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Voor ons op loopafstand, goede prijs/kwaliteit verhouding, nette auto's, vriendelijk personeel... kortom perfecte service

martin en rosa

Duidelijke transparant bedrijf. Geen ogen en haken. Grote aanrader

Arnoud Honing

Schadeherstel Hoofddorp

Beschrijf hier uw ervaring

Super kwaliteit. Ik ben uiterst precies op mijn auto en de schadeherstellers hebben perfect werk geleverd.
Een aanrader!

Stornebrink

Gewoon helemaal prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service en vriendelijk geholpen

Rob Koopmans

Service

Beschrijf hier uw ervaring

Prettige, vriendelijke sfeer en een vakkundige afhandeling. Duidelijke uitleg over het huurcontract en het gevraagde type auto ook gekregen, het was een automaat wat ik niet verwachtte maar dit was... Prettige, vriendelijke sfeer en een vakkundige afhandeling. Duidelijke uitleg over het huurcontract en het gevraagde type auto ook gekregen, het was een automaat wat ik niet verwachtte maar dit was ook absoluut een plus punt.

J.k

Zeer tevreden bij stern.

Beschrijf hier uw ervaring

Na 8 of 9 jaar voor een auto huren voor de vakantie altijd tevreden geweest en nog steeds indien nodig voor 2022 weer naar stern voor een vakantie auto huren.

I. Van Aalst

Een trip met de huurauto

Beschrijf hier uw ervaring

Bij Stern was er gelukkig de mogelijkheid om gemakkelijk te reserveren zonder creditcard. Hierdoor konden wij toch aan een huurauto komen. Het personeel heeft ons supervriendelijk geholpen met... Bij Stern was er gelukkig de mogelijkheid om gemakkelijk te reserveren zonder creditcard. Hierdoor konden wij toch aan een huurauto komen. Het personeel heeft ons supervriendelijk geholpen met alles. Het een eerste ervaring, maar deze was gelijk top. Ik zou het in de toekomst zeker opnieuw doen!

Ruud

Uitstekend