Stern

Goed en vriendelijk

Mark Lijftogt

Geen verrassingen!

Beschrijf hier uw ervaring

Het is, door de vele jaren heen dat ik sporadisch huur (personen auto’s en busjes) bij Stern altijd goed geweest. Ik ben een tevreden mens.

E.Booman

Schade uitstekend afgehandeld

Beschrijf hier uw ervaring

Netjes ontvangen in een net kantoor door zeer vriendelijke medewerker. Alles zeer vlot opgenomen en afgehandeld. Leenauto mee gekregen. Nette auto en schoon. De schade is keurig hersteld en op de... Netjes ontvangen in een net kantoor door zeer vriendelijke medewerker. Alles zeer vlot opgenomen en afgehandeld. Leenauto mee gekregen. Nette auto en schoon. De schade is keurig hersteld en op de afgesproken tijd gereed. Ik zie geen verschil met hoe de auto voor de schade was. Prima werk!!!!!!!

BennieXD

Gebruiksgemak en km vrij huren

Beschrijf hier uw ervaring

Persoonlijk vind ik een auto die ik vooraf kan huren en afrekenen middels IDEAL een ideale manier van huren. Een auto is op de gebruiksvriendelijke webpage te reserveren en het bespaart tijd bij het... Persoonlijk vind ik een auto die ik vooraf kan huren en afrekenen middels IDEAL een ideale manier van huren. Een auto is op de gebruiksvriendelijke webpage te reserveren en het bespaart tijd bij het ophalen. De medewerkers op locatie zijn klantvriendelijk en service gericht ingesteld. Ik werd vriendelijk ontvangen en er wordt echt tijd aan mij besteed, echt top.

Haydie

Hele goede services

Beschrijf hier uw ervaring

zeker voor herhaling om weer een auto te huren

Herman schomaker

Prima ervaring

Ruud

Uitvoering goed

Beschrijf hier uw ervaring

Duurde lang voor het geheel is afgerond

Robin

Zien doet huren.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel, makkelijk, flexibel en een goed prijs kwaliteit

Marijn

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

We hebben een week een auto gehuurd voor een korte vakantie naar Frankrijk. We kregen een goede en bijna nieuwe auto mee. Goede en snelle service bij het ophalen en terugbrengen. Indien ik weer een... We hebben een week een auto gehuurd voor een korte vakantie naar Frankrijk. We kregen een goede en bijna nieuwe auto mee. Goede en snelle service bij het ophalen en terugbrengen. Indien ik weer een huurauto nodig heb kom ik hier weer terug.

sohrab

Heer