Stern

Janneke

Zeer tevreden over deze verhuurder!

Beschrijf hier uw ervaring

De super aardige medewerker heeft voor mij aan de telefoon een goede auto gereserveerd. Dit is gelijk ook goed bevestigd. Bij het ophalen hielp de medewerker mij weer heel vriendelijk. Hij dacht ook... De super aardige medewerker heeft voor mij aan de telefoon een goede auto gereserveerd. Dit is gelijk ook goed bevestigd. Bij het ophalen hielp de medewerker mij weer heel vriendelijk. Hij dacht ook goed mee over het terugbrengen.
De gehuurde auto was in zeer goede staat, reed lekker en voldeed meer dan aan mijn verwachtingen.
Ook het borgbedrag was snel weer teruggestort.
Ik kom hier graag weer!

Mohamed

Stern autoverhuur, het begin van een leuke autovakantie

Wim

Super service en goede auto’s

Beschrijf hier uw ervaring

Voor twee weken een auto gehuurd om naar Frankrijk te gaan. Auto was super en tevens gloednieuw. Verder vriendelijk personeel en goede prijzen.

Humphrey R

Kwaliteit voor fijne prijs

Beschrijf hier uw ervaring

9 pers bus gehuurd voor 5 dagen om er mee naar Frankrijk te gaan. Makkelijk te reserveren. Opgehaald en busje zag er zeer goed uit. Met 7 man ermee naar Frankrijk gereden en na 4 dagen weer terug.... 9 pers bus gehuurd voor 5 dagen om er mee naar Frankrijk te gaan. Makkelijk te reserveren. Opgehaald en busje zag er zeer goed uit. Met 7 man ermee naar Frankrijk gereden en na 4 dagen weer terug. Auto reed super , was zuinig en voelde ook veilig aan. Service van stern was gewoonweg top!

Dieuwer Bulthuis

De sterren van Stern

Beschrijf hier uw ervaring

Snel, vriendelijk en zeer kwalitatief. Dat is hoe de sterren van Stern met schadeherstel omgaan.

ter Hoeve

Hoogwaardig schadeherstel!

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke communicatie in combinatie met goed herstel werk.

E.Ruitenberg

Afspraken

Beschrijf hier uw ervaring

Prettige en duidelijke ervaring. Alles volgens plan.

Mohammed

Autohuren naar tevredenheid

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb zelf een auto maar soms heb ik een iets grotere wagen nodig voor bijvoorbeeld vakantie.
Van alle aanbieders vind ik Stern verreweg de beste in prijs-kwaliteit verhouding, nette goede huurauto’s
En natuurlijk km vrij. Ook de service vind ik ok

Chris van Hoogen

Prettig geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke afspraken goede communicatie nieuwe auto

Fam. Van Loon

Super