Stern

Carina

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service, goede uitleg en perfecte auto!

Frans

Busje huren

Beschrijf hier uw ervaring

Met 5 man fietsen in Frankrijk.
Busje huren, fietsen achterin.
Prima bus (dubbele cabine) met royale bagageruimte. Cruisecontroll en navigatie. Zonder problemen 130 op de snelweg. Met 5 man fietsen in Frankrijk.
Busje huren, fietsen achterin.
Uitstekende prijs/ kwaliteit!!
Een volgende keer weer.

Baig

Top Service

Top Service

Michiel van Aalst

Top verhuurder

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn eerste ervaring met MABI is me enorm opgevallen door het snelle handelen, het perfecte voertuig, de uitmuntende service van de medewerkers en de absoluut beste prijzen voor de verhuur van... Mijn eerste ervaring met MABI is me enorm opgevallen door het snelle handelen, het perfecte voertuig, de uitmuntende service van de medewerkers en de absoluut beste prijzen voor de verhuur van auto’s. 👍🏼👍🏼👍🏼

m wareman

Snelle vlotte persoonlijke service

P. van Assema

Service gerichte dienstverlening.

Beschrijf hier uw ervaring

Pluim voor de medewerkers van vestiging Zaandam, ze hebben echt moeite gedaan om een last minute verzoek toch te kunnen realiseren.

P.C.G. Commandeur

Klantgericht denken

Beschrijf hier uw ervaring

druk druk druk, onverwachte gebeurtenissen en toch verplichtingen nakomen. En daar was MABI de oplossing voor.
Bellen voor verhuiswagen een populair in het assortiment waardoor veelal bezet. In Den Bosch moet je dit model lang van te voren reserveren.
Na enige uitleg en toelichting zegde men mij toe terug te bellen.
Achter de schermen werden alle collega's in het land gebeld en vond men een exemplaar elders.
Ik werd op mijn wenken bediend en kon de volgende dag de verhuiswagen ophalen. Prachtige service gerichte oplossing!! Beide blij!!

Anne Marsman

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

De uitleg over huur, voorwaarden, ophaalmoment- en inlevering waren helder. Prettige service, goede prijs- kwaliteit verhouding. Ik ga zeker weer huren!