Stern

Leuk

Henk Kooman

Personenbus

Beschrijf hier uw ervaring

Voor een lang weekend een personenbus met trekhaak gehuurd. Al jaren kom ik bij Mabi (voorheen) SternRent en dat gaat altijd goed. Heldere afspraak, geen verborgen kosten

Van Herpen

Super service

Beschrijf hier uw ervaring

Wagen was makkelijk geregeld, personeel heel vriendelijk en super fijn voertuig om lange ritten mee te maken.

Lisa

Aanrader

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een hele goeie ervaring met deze autoverhuir bedrijf een echte aanrader goeie autos en km vrij niet te duur zou zeker vaker huren bij Mabi

Journeelys Hose

De beste

Beschrijf hier uw ervaring

Mabimobility is de beste ze staan altijd klaar om mensen te helpen met geduld. Echt vriendelijke mensen

Dap

Daphne den tuinder

Beschrijf hier uw ervaring

Huren was gemakelijk en bedrijfspersoneel ook netjes tot ik word gebeld door DAPHNE DEN TUINDER en heel arrogant en brutaal is aan de telefoon met klanten die al weken huren.

Sjaak

Gestrand in Rome

Beschrijf hier uw ervaring

Het contact op de dag van problemen met onze huurwagen in Rome, werd goed opgepakt. Via EuroCross kwam vrij snel een takelwagen om e wagen af te voeren naar een depot. Echter het duurde te lang (te... Het contact op de dag van problemen met onze huurwagen in Rome, werd goed opgepakt. Via EuroCross kwam vrij snel een takelwagen om e wagen af te voeren naar een depot. Echter het duurde te lang (te weten 48uur) voordat een vervangende wagen opgehaald kon worden. Bellen naar MABI Mobility, EuroCross en Italiaanse bergbedrijf leverde niets op. We hadden de pech dat de eerste dag een feestdag was en bedrijven gesloten waren, maar pas na tussenkomst van MABI verhuurbedrijf in Rotterdam kwam er schot in, en werden we inmiddels de vierde dag verwezen naar een bergingsbedrijf in het noorden van Rome voor het ophalen van de vervangende wagen.

Robert

Top service

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service en prijs kwaliteit

Merijn

Zeer goede ervaring.

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn personeel, goede en betrouwbare bus, ideaal dat je de bus in het Noorden kunt ophalen en in het Westen kunt inleveren.

Vakantieclub Jan van der Stroom

Wat een gemak

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te reserveren en een net voertuig voor een nette prijs