Leuk
Beschrijf hier uw ervaring
Voor een lang weekend een personenbus met trekhaak gehuurd. Al jaren kom ik bij Mabi (voorheen) SternRent en dat gaat altijd goed. Heldere afspraak, geen verborgen kosten
Wagen was makkelijk geregeld, personeel heel vriendelijk en super fijn voertuig om lange ritten mee te maken.
Ik heb een hele goeie ervaring met deze autoverhuir bedrijf een echte aanrader goeie autos en km vrij niet te duur zou zeker vaker huren bij Mabi
Mabimobility is de beste ze staan altijd klaar om mensen te helpen met geduld. Echt vriendelijke mensen
Huren was gemakelijk en bedrijfspersoneel ook netjes tot ik word gebeld door DAPHNE DEN TUINDER en heel arrogant en brutaal is aan de telefoon met klanten die al weken huren.
Het contact op de dag van problemen met onze huurwagen in Rome, werd goed opgepakt. Via EuroCross kwam vrij snel een takelwagen om e wagen af te voeren naar een depot. Echter het duurde te lang (te...
Goede service en prijs kwaliteit
Fijn personeel, goede en betrouwbare bus, ideaal dat je de bus in het Noorden kunt ophalen en in het Westen kunt inleveren.
Makkelijk te reserveren en een net voertuig voor een nette prijs