Stern

ET

Heel te vreden met Mabi

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd auto’s beschikbaar om te huren, hele vriendelijke team

Abel

Huur je auto bij Mabi!

Geheel tevreden over alles

Jeroen

Top

Vriendelijk mensen , bus was top en netjes . 👍🏻

Hans Spek

Geen zorgen over km-prijs bij MABI

Beschrijf hier uw ervaring

Naast een goede persoonlijke service van de medewerkers is ook het km-vrij huren een welkome mogelijkheid van MABI. Geen zorgen meer over overschrijding van een budget als je verder op pad gaat.

Rosemintje Dosfel

Huren verhuiswagen

Beschrijf hier uw ervaring

Heel tevreden en indien mogelijk wens ik uitsluitend nog met Mabi Rotterdam te werken

Davor Zivkovic

Top bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer bekwaam, en vriendelijk personeel die in staat is om technische probleem van de auto op een snelle en vakkundige manier op te lossen. Echt heel goed.

LM

Zonder zorgen huren

Beschrijf hier uw ervaring

Onwijs behulpzaam, klantvriendelijk en geduldig. Er wordt met je mee gedacht en geholpen waar kan.

Tamara oustou

Beste verhuur bedrijf

Zeer tevreden vriendelijke mensen

Susan en Nando

Een roadtrip met een 10

Beschrijf hier uw ervaring

Wij zijn van Nederland naar Lisabon gereden en kregen een KIA station mee vanwege de ruimte die wij nodig hadden, wat waren wij blij met de ruimte alles pase erin. De auto was zeer robuust en veilg... Wij zijn van Nederland naar Lisabon gereden en kregen een KIA station mee vanwege de ruimte die wij nodig hadden, wat waren wij blij met de ruimte alles pase erin. De auto was zeer robuust en veilg er zat vanalles op geweldig de luxe en vooral de veiligheid en alles makkelijk te bedienen. De jongens die ons geholpen hebben telefonische en persoonlijk waren super en alles wat we besproken hadden hebben ze waargemaakt. keurig kan niet anders zeggen. Dank van ons beiden

Tujosantana

Goede service en vriendelijke medewerkers

Zeer tevreden