Heel tevreden over MABI
Beschrijf hier uw ervaring
Ik kon online pas de dag later reserveren maar ik had de auto dezelfde dag nodig. Met 1 telefoontje was het geregeld.
Een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Fijne dienstverlening met een prettig en persoonlijk contact, snelle reactietijden en goede voorwaarden. Dit bedrijf staat in mijn persoonlijke top 3 van...
Personeel was service gericht en regelden de huur op een prettige wijze
Auto was schoon en technisch verzorgd.
Aandacht voor de banden.
Tevreden
Goede overdracht van huurauto, en bij terugkeer uit frankrijk een fijne en vriendelijke overdracht .
Busje gehuurd voor 1 dag, goede snelle en beleefde communicatie, pluspunt km vrij.
Wij huren al 30 jaar auto's en de laatste vele jaren bij dit bedrijf. Een nieuwe naam even wennen maar precies de zelfde service en goede en mooie auto's
Bij MABI (voorheen Sternrent) krijg je kwaliteit, goede prijs en zeer goede dienstverlening. Wij huren hier al enkele jaren onze auto en altijd zonder problemen.
Prima service behalve bij pech buitenland . Hierbij wordt je doorverwezen naar een andere hulporg. welke niet thuis gaf.