Stern

Lukas en Anneke Kruidhof

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Nieuwe auto voorzien van alle accesoires

Sylvie en Bert

Prima service

Geweldige ervaring met een zo goed als nieuwe Kia Eco Hybrid

Willem

Fijne nieuwe bus

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne bus gehuurd met 8 mannen voor wintersport. Bus was gloednieuw en reed perfect.

Peter

Redders in de nood

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te vinden op internet en snel duidelijkheid en recente auto’s

René

Auto gehuurd wintersport

Beschrijf hier uw ervaring

Geen bijzonderheden, eigenlijk zoals je het wilt met dit soort diensten. Goede auto, vriendelijk personeel, netjes geregeld etc..

Vellie

Meedenken

Beschrijf hier uw ervaring

Een busje besteld. Mijn vrouw kon niet instappen. Instap te hoog. Kregen onmiddellijk een grote personenwagen aangeboden ter vervanging.

Marlon

Alles goed en snel geregeld voor een laag bedrag

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd heel fijn met mijn gezin naar pretparken of vakantie bestemmingen geweest met een veilige auto die zuinig rijd en niet duur is!

Ramos

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Wat ik heel fijn vind aan Mabi Mobility is dat je met pin de borg kan betalen en natuurlijk km vrij huren

Jasper Beekmans

Prima ervaring!

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn en snel contact, goed aanbod en nette voertuigen. Al met al zeker een aanrader.

Sigrid

Beste autoverhuurder in Den Haag

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb al meerdere keren bij Mabi (voorheen: Stern) een auto of bestelbusje gehuurd. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en de voertuigen altijd prima in orde. De verhuurprijzen zijn... Ik heb al meerdere keren bij Mabi (voorheen: Stern) een auto of bestelbusje gehuurd. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en de voertuigen altijd prima in orde. De verhuurprijzen zijn zeer redelijk en, wat voor mij altijd belangrijk was, je huurt altijd met onbeperkte kilometers.