Stern

Huur bij stern

prima geregeld

BertK

Beschrijf hier uw ervaring

Prima geregeld allemaal. Vriendelijk team in Rotterdam zuid. Toen er iets mis was met de auto werd direct een andere auto geregeld. Top.

Henk slagt

Je krijgt een auto mee die ziet er uit als nieuw ook de binnen zijde

Beschrijf hier uw ervaring

Een nieuwe auto krijg je mee

Björn

Zeer goeie service

Beschrijf hier uw ervaring

De auto die ik meekreeg was een super fijne, schone auto

Raymond Pattikawa

Super tevreden!

Beschrijf hier uw ervaring

Goede Service en altijd goede auto's

Inmarcon BV

..... goede prijs kwaliteits verhouding en snel

Prima service, vriendelijke staff in Rotterdam West

Nieuwland

Nieuwland

Beschrijf hier uw ervaring

vriendelijk medewerker goede afspraak netjes en vertrouwelijk nog goede prijs.
wat wil je nog meer !!

Marc

Autohuur

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn dat ik gewoon kan pinnen, ipv met een niet in mijn bezit zijnde creditcard. Ook heel fijn dat we een nieuwe auto hadden! Die Nissan was perfect.

Martin.

Nette auto's en vriendelijk personeel.

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals altijd vriendelijk geholpen.
Zoals altijd vriendelijk geholpen.
Auto netjes en gereed op de afgesproken tijd. Contract met kilometer vrij. Heb namelijk er namelijk een hekel aan om steeds de kilometerteller in de gaten te houden. Inleveren met een volle tank. Betalen met bank of creditcard. Mijn voorkeur heeft de credit card, omdat die een reservering maakt van het bedrag inclusief borg. Een betrouwbaar bedrijf om bij te huren.

J. Smit

Fijne vakantie door huur van personenbus

Beschrijf hier uw ervaring

Voor een wintersportvakantie met 6 personen hebben wij besloten een 9 persoons bus te huren bij Stern. We kregen een haast nieuwe bus (3200km op de teller) mee. Auto reed prima natuurlijk en ruimte... Voor een wintersportvakantie met 6 personen hebben wij besloten een 9 persoons bus te huren bij Stern. We kregen een haast nieuwe bus (3200km op de teller) mee. Auto reed prima natuurlijk en ruimte was gigantisch. Onderweg moest alleen naast de diesel brandstof nog ADBlue worden toegevoegd. Van deze toevoeging aan de diesel hadden wij nog nooit gehoord. Bij terugkomst werd aangegeven door de medewerker van Stern dat het aankoopbedrag van deze ADBlue wordt terug gestort op onze bankrekening. Super toch!