Stern

E.G. Tel

Snel van A naar B met een representatieve auto

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en kundig geholpen even een check rond de auto in verband met eventuele schade en korte uitleg van de auto daarna heerlijk de weg km vrije autohuur

Marco vd K.

Al vele jaren een tevreden klant. Altijd perfect geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Perfecte service, jonge auto's en onbeperkte kilometers. Altijd waar voor je geld!

S

Vrije kilometers heel fijn

Fijne ervaring, nieuwe auto

Marco

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Tweede keer dat ik hier een transportauto huurde en ik ben weer zeer tevreden. Auto zag er keurig uit, service was heel goed en de huurprijs was ook prima.

Monique Deege

Dat is pas een prima prijs-kwaliteitverhouding

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne en keurige auto’s voor prima huurprijzen. Voor mij ook dichtbij maar zeker de moeite waard om naartoe te komen van iets verder weg. Ook erg prettig dat je kunt kiezen voor pinnen of... Fijne en keurige auto’s voor prima huurprijzen. Voor mij ook dichtbij maar zeker de moeite waard om naartoe te komen van iets verder weg. Ook erg prettig dat je kunt kiezen voor pinnen of creditcard. Ik kom zeker terug.

Peter Eype

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service en vriendelijke medewerker.
En nette en fijne auto's

M. Benamer

Renault kadjar

Zeer aangenaam

Paul Meinders

Prachtige bus

Beschrijf hier uw ervaring

Als je een Invalidenbus wil huren, kun je hier terecht. En je wordt goed geholpen. Wel veel administratie.

T.M. Wolters

Van STERN tot MABI

Beschrijf hier uw ervaring

Al meer dan 10 jaar huur ik bij STERN/MABI mijn auto als ik in Nederland ben. Een betere aanbeveling is denk ik niet mogelijk!

Adinda

Super goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en deskundig personeel. Auto zag er keurig uit en helemaal in orde. We hebben 2 weken een auto gehuurd voor de vakantie en hebben er veel plezier mee... Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en deskundig personeel. Auto zag er keurig uit en helemaal in orde. We hebben 2 weken een auto gehuurd voor de vakantie en hebben er veel plezier mee gehad.