Stern

Martin Anker Nieuwpoort

Herstel van schade bij STERN Schadeherstel te Houten

Beschrijf hier uw ervaring

Een zeer Professionele benadering van de client, uitvoering van de schadeherstel en vlotte aflevering van het voertuig (in mijn geval zeer ruim binnen de afgesproken tijd).

Wil Dankers

Super professioneel en vriendelijk!

Beschrijf hier uw ervaring

Geen afspraak en toch meteen prima geholpen door stern Tilburg. Toppie!

Rashed Zade

Altijd super werk en super vriendelijke mensen

Altijd super werk en super vriendelijke mensen

Koen

Betrouwbaar en no-nonsense auto verhuur

Beschrijf hier uw ervaring

Prima verhuurbedrijf van diverse zeer goed rijdende wagens. Vestiging niet eenvoudig te bereiken per OV, echter dubbel en dwars waard voor de prijs/kwaliteit verhouding.

Mar

Super service!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb al eerder bij Stern gehuurd en opnieuw ben ik erg tevreden. De bus was prima, personeel was heel vriendelijk en afhandeling heel vlot. Kortom zeer aan te bevelen!

Marie Louise uit Amsterdam

Huren van bestelbus

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer vriendelijke medewerkers, goede uitleg van de bestelbus (automaat) en een fijne bus om in te rijden. Daarbij viel de prijs van de huur mee.

Frans

Top

Top bedrijf

A. Fer

Goede ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn auto is keurig gerepareerd. Het was erg prettig dat er vervangend vervoer beschikbaar was. Verder werd er prettig en respectvol gecommuniceerd door medewerkers naar mij toe.

Edwin van Schaik

Value for money, priceless experience

Beschrijf hier uw ervaring

Zowel de reservering, aflevering en service waren zeer professioneel en correct. Het gehuurde voertuig was brandschoon en voldeed meer dan wat had kunnen verwacht. Ook de prijskwaliteit verhouding... Zowel de reservering, aflevering en service waren zeer professioneel en correct. Het gehuurde voertuig was brandschoon en voldeed meer dan wat had kunnen verwacht. Ook de prijskwaliteit verhouding en km-vrij zijn ronduit uniek!

Jerome

Goede auto's voor onbeperkt kilometers

Beschrijf hier uw ervaring

De medewerkers zijn altijd super vriendelijk, efficient en snel. De auto's zijn prima en heel schoon. En in tegenstelling tot veel andere verhuurders bieden ze standaard onbeperkt kilometers 👍