SteviJa

kooij

Hele snelle levering en goeie prijs-kwaliteits verhouding.

Jan van Niekerk

Producten zijn zonder meer goed, vooral de kristal suiker variant kan ik aanbevelen. Bestelling wordt ook netje op tijd verzonden. Het service apparaat ben ik niet zo over te spreken. Reageren vaak... Producten zijn zonder meer goed, vooral de kristal suiker variant kan ik aanbevelen. Bestelling wordt ook netje op tijd verzonden. Het service apparaat ben ik niet zo over te spreken. Reageren vaak laat en met gekke antwoorden. Maak regelmatig mee dat als je zakken per stuk koopt, dit veel voordeleger is dan per 6! Het gegeven antwoord van Stevija is alles behalve bevredigend, want welk verhaal ze daar ook over verzinnen, dat klopt gewoon niet! Dat is de reden dat ik ze dus ook niet echt aanbeveel, een bedrijf moet namelijk iets met kritiek doen, ipv onzin antwoorden veels te laat geven. Dus als die service omhoog gaat, ga ik ze aanbevelen bij vrienden.

Reactie SteviJa:

Goedemorgen Jan,
Goedemorgen Jan,
Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend te horen dat wij uw vragen niet goed en op tijd hebben beantwoord. We hebben klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel en meestal reageren wij dezelfde dag nog, vaak ook op zaterdag.
Ook klopt het dat wij regelmatig hogere kortingen geven per stuk dan per doos, maar dit leid meestal juist tot zeer tevreden klanten.
Als u wilt kunt u mij een mail sturen en komen we wellicht tot een compromis met een korting of cadeautje.
Lucas Visser

Thea Heeskens

(Bewerkt)

Ik heb een dubbele bestelling geplaatst en de helft geleverd gekregen, daar waar ik het totaal bedrag via internetbankieren meteen betaald. Na contact is deze fout zo snel mogelijk hersteld.

Pana

Ik ben een tevreden klant.

Steven Marijnissen

I. Poppen

Zeer positief. Ik bestel hier al jaren stevia kristal en ik vind het product en de service heel goed. Aan te raden!

Janny

Zoals gewend, prima producten en goede service. Snel in huis. Stevija kristal en suikerloos snoep besteld.

Farah

Geweldig bedrijf met uitstekende service. Ik hebe 1 liter stevija drops besteld voor erg weinig geld ivm andere bedrijven. Ben zeer tevreden.

Ineke de Kivet

Ik ben al jaren klant bij Stevija en ben zeer tevreden. De bestellingen worden doorgaans snel verwerkt en toegezonden. De website is overzichtelijk en duidelijk en van tijd tot tijd zijn er leuke... Ik ben al jaren klant bij Stevija en ben zeer tevreden. De bestellingen worden doorgaans snel verwerkt en toegezonden. De website is overzichtelijk en duidelijk en van tijd tot tijd zijn er leuke aanbiedingen.