SteviJa

Carolien Klevering

Snelle levering, ik word goed op de hoogte gehouden
Ik vind de producten alleen wat prijzig

Susanne

Ondanks prima verpakking toch een lekkend flesje tijdens vervoer. Bedrijf kwam direct met een passende oplossing. Ben altijd zeer tevreden met hun service!

Nicole

Prima product, bestel hier altijd de zoetjes. Nu alleen een andere verpakking gekregen met bovensluiting, vind deze wat minder prettig. Verder prima service en snelle levering.

F. Braun

Prima en snelle levering.
Zeer tevreden over de stevia producten

Fred Breuer

Snelle correcte service voor een goed product,

Jill Hofstede

Koop hier altijd mijn stevia zoetjes. Goed product en altijd netjes geleverd

Frans Steenland

Moet wel wennen aan Stevija maar verder vind ik het goed te doen Voorheen gebruikte ik gewone suiker en gewoon 3 klontjes suiker en losse suiker ook 3 thee lepeltjes en toen ben ik over gestapt naar... Moet wel wennen aan Stevija maar verder vind ik het goed te doen Voorheen gebruikte ik gewone suiker en gewoon 3 klontjes suiker en losse suiker ook 3 thee lepeltjes en toen ben ik over gestapt naar stevija en dan doe ik nog maar 1 zoetje per kop

Marloes

De eerste keer dat ik een product heb besteld bij Stevija: ik ben zeer tevreden over de snelheid waarmee het geleverd werd, alsook de manier waarop het verpakt was. Aan de smaak moet ik nog heel... De eerste keer dat ik een product heb besteld bij Stevija: ik ben zeer tevreden over de snelheid waarmee het geleverd werd, alsook de manier waarop het verpakt was. Aan de smaak moet ik nog heel erg wennen, maar ook dat komt goed.

S. Grothe

Snelle levering, goed verpakt, product is prima, moet wel even wennen aan de smaak van stevia.

Van der veen

Op tijd geleverd. Goed verpakt en product voldoet aan verwachting.