SteviJa

Raymond Burleson

Heb zelf de zoetjes voor een kennis besteld,dus over de smaak kan ik geen oordeel vellen,dat komt nog wel.
Ray Burleson.

Marti

Ik vind alleen de Stevija kristalsuiker lekker. De andere producten hebben voor min een nare bijsmaak.

H. Eleonora

Ik bestel al een tijdje deze Stevija-producten, altijd tot volle tevredenheid en prompt geleverd. Geen rare nasmaak , prima natuurlijk product. Houden zo.

Peggy de Vries

Ik gebruik de zoetjes en de kristalpoeder al jaren naar tevredenheid. Ook de Stevija GO gebruik ik vaak, is prima, alleen wel erg duur in die kleine flesjes. Verder zou ik graag ook voor Post.NL... Ik gebruik de zoetjes en de kristalpoeder al jaren naar tevredenheid. Ook de Stevija GO gebruik ik vaak, is prima, alleen wel erg duur in die kleine flesjes. Verder zou ik graag ook voor Post.NL kunnen kiezen als bezorger. Van GLS weet je nooit wanneer ze precies komen.

Reactie SteviJa:

Hallo Peggy,
Bedankt voor je review!
Hallo Peggy,
Bedankt voor je review!
Wist je dat wij sinds vorige maand ook de bezorgoptie PostNL bieden op onze website? En dat GLS sinds een half jaar ook venstertijden bieden, zodat de ontvanger weet waar hij/zij aan toe is.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je dit altijd laten weten aan ons klantenservice team!
Lucas Visser

Marleen

We gebruiken al jaren de Stevia zoetjes.
Geen rare bij- of nasmaak, helemaal perfecte zoete smaak zonder de nadelen van suiker.

De ranja met citroensmaak was goor. Deed me aan aspartaam denken. Ik heb het weggegooid. De andere smaken moet ik nog proberen. De zoetjes zijn goud. Lekker zoet, antibacterieel, goed voor de tanden... De ranja met citroensmaak was goor. Deed me aan aspartaam denken. Ik heb het weggegooid. De andere smaken moet ik nog proberen. De zoetjes zijn goud. Lekker zoet, antibacterieel, goed voor de tanden en ze bevatten ook nog oxidanten. Ik gebruik ze bij het maken van ijsthee bij deze hitte. Verder bestellen en bezorgen prima.

Lidy

Vlotte en correcte bezorging, prima producten

marja

Ik bestel al jaren tot grote tevredenheid bij dit bedrijf
ook het bezorgen verloopt soepel je kan zelf kenbaar maken op welke dag je je pakket wil ontvangen

Jans

Snelle levering! Goede producten.

ton

Informatie prima, uitgebreid en zorgvuldig.
Levering uitstekend.