SteviJa

Greet

Het proefpakket werd zeer snel geleverd. Ik heb tot nu toe alleen nog maar de zoetjes geprobeerd, en daar moet ik erg aan wennen. Ik vind de smaak heel natuurlijk - een beetje droppig - en niet zo... Het proefpakket werd zeer snel geleverd. Ik heb tot nu toe alleen nog maar de zoetjes geprobeerd, en daar moet ik erg aan wennen. Ik vind de smaak heel natuurlijk - een beetje droppig - en niet zo intens zoet als ik verwachtte.

Reactie SteviJa:

Beste Greet,
Bedankt voor uw review!
U geeft aan de zoetjes te natuurlijk en niet intens genoeg te vinden smaken.
Wij staan voor 100% natuurlijke ingrediënten, en willen dan ook dat onze...
Beste Greet,
Bedankt voor uw review!
U geeft aan de zoetjes te natuurlijk en niet intens genoeg te vinden smaken.
Wij staan voor 100% natuurlijke ingrediënten, en willen dan ook dat onze producten zo natuurlijk als mogelijk proeven.
Smaken verschillen en u vind dat de smaak niet sterk genoeg is. Misschien kunt u een hogere dosering gebruiken van 2 zoetjes.
Ik hoop dat u de andere producten wel bevalt.
Lucas Visser - SteviJa Klantenservice

Franca Braun

In een woord samengevat: Perfekt

Anne-Miek van Eekelen

Ik ben zeer tevreden. De producten, service en levering zijn top!

linda

Ik bestel al 3 jaar of langer hier. Altijd snelle en correcte levering. De stevia is van zeer goede kwaliteit en ook de siropen zijn heel goed.

Saskia Rots

Duidelijke site, snelle levering en goede producten. Erg tevreden dus!

Philip Jansen

Gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering. Prima!

Claudia

Prima producten, snelle levering!

Fennie Suichies

Bij het bestellen zonder account werd de sessie na het invullen van de persoonsgegevens afgebroken. Later geprobeerd met account en toen lukte het wel. De kristalsuiker, hazelnootpasta en chocola... Bij het bestellen zonder account werd de sessie na het invullen van de persoonsgegevens afgebroken. Later geprobeerd met account en toen lukte het wel. De kristalsuiker, hazelnootpasta en chocola zijn erg lekker. Van de Stevija GO vind ik de citroen een vreemd bijsmaakje hebben. De ander smaken zijn wel lekker.

C Vandenberg

Heel snelle correcte levering! Ga zo door!

Tatiana

Snelle reactie op een probleem en snelle afhandeling.
Top! ?
Ik ben zeer tevreden.