SteviJa

A.Lijzenga

Ik ben dik tevreden met de zoetpoeder die ik nu al een paar keer besteld heb.
Snelle levering. Heel prettig.

Aromapedique

Prima artikelen, goede en snelle levering

Anita

Ik ben heel tevreden over Stevija.
Leuke aanbiedingen en goede producten. Vooral de stevia suiker in de zak vind ik erg lekker.
Gebruik de suiker in de koffie en de schuimlaag blijft...
Ik ben heel tevreden over Stevija.
Gebruik de suiker in de koffie en de schuimlaag blijft mooi in tact.

Cees Bremmer

Snelle levering. Maar ik toch een klacht over het RVS dispenser hapert heel veel, jammer.

Beste meneer Bremmer,
Na contact met u op te hebben genomen kwamen wij tot de conclusie dat de dispenser niet bij ons is aangeschaft.

n.v.t

Soms een beetje moeite met bestellen maar we komen er steeds uit

Fanny Meulendijks

Super tevreden , snelle zending

Ingrid

Omdat dit merk niet meer te koop was in de plaatselijke winkel ben ik 1,5 jaar geleden overgestapt op online kopen bij https://www.stevija.nl/
En tot dusver is dit altijd een goede ervaring...
En tot dusver is dit altijd een goede ervaring geweest, een soepel en snel koop- en ontvangstproces.

jo tanghe

(Bewerkt)

Ik heb vandaag de zending (factuurnr 4201725122 van 01-08) in gebruik genomen en tot mijn grote verbazing bleken de stevijadruppels zuur te smaken en in de koffie met melk schiftte de melk (alsof de... Ik heb vandaag de zending (factuurnr 4201725122 van 01-08) in gebruik genomen en tot mijn grote verbazing bleken de stevijadruppels zuur te smaken en in de koffie met melk schiftte de melk (alsof de melk zuur was geworden). Mijn huisgenoten stelden de zure smaak eveneens vast en als totaal geschikt voor consumptie. Daarna heb ik de verzegeling van de vijf andere flesjes verwijderd en allemaal hadden zij deze zeer zure smaak: niet te gebruiken.
Ik was blij toen ik uw tevredenheidsverzoek ontving: hoe lossen we dit op?

Reactie SteviJa:

Reactie SteviJa: direct nieuwe flesjes verstuurd, probleem wordt intern onderzocht.

Hennie Jonker van der Heide

Ben al vanaf dat Stevia op de Nederlandse markt kwam met het product bekend.

Sylvia de Leest

Ik heb nu 3 x besteld. Snelle levering. De eerste keer waren de verzendkosten met 25 euro gratis. Nu met 30 euro, jammer. Zeker als je weet dat als de zoetjes ouder worden, zeg een maand of 8 de... Ik heb nu 3 x besteld. Snelle levering. De eerste keer waren de verzendkosten met 25 euro gratis. Nu met 30 euro, jammer. Zeker als je weet dat als de zoetjes ouder worden, zeg een maand of 8 de smaak achteruit gaat. Ik ben thuis de enige die ze gebruikt dus als ik voor 30 euro zoetjes bestel, dan doe ik er een jaar mee en aan het einde kan ik soms wel 3 zoetjes in een kopje doen om het te proeven. Ook jammer!

Beste Sylvia,
Beste Sylvia,
Wat vervelend. We hebben dit probleem nog niet eerder gehoord. We hebben u aangeboden het product om te ruilen zodat wij het konden onderzoeken. Helaas heeft u geen product meer om terug te sturen. We hebben afgesproken dat als het nogmaals plaatsvind, we het voor u gaan onderzoeken.
Bedankt voor uw feedback. Hiermee helpt u ons onze producten en service te verbeteren.
Lucas Visser - Hoofd Klantenservice